Two Dots apk letöltés | Two Dots download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

TwoDots

twodots A TwoDots a puzzle új generációs változata még érdekesebb formában, az alkalmazás ingyenesen letölthető minden okostelefonra. Ez egy különleges logikai játék, amely során a színes golyók eltüntetésével kell elérni a célunkat. A TwoDots egyszerre szórakoztat és csiszolja az elmét. Tökéletes logikai ügyességi app-ról van szó, amely roppant egyszerű szabályokkal bír; a lehulló színes golyók között meg kell találnunk a szomszédos egyszínűeket, amelyek közvetlenül összeköthetők, ilyen módon utat engedve más golyócskáknak.

Gyártó: Playdots, Inc.
Megnevezés: TwoDots
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 760
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a TwoDots?

A mobilra letölthető TwoDots egyik nagy erőssége a hagyományos puzzle játékokhoz viszonyítva nem más, mint a keretbe foglalt történet, amelyet valóságos kalandként élhetünk meg a játék során. A felhasználói élményt tovább növeli az igényes és remekbe szabott grafika. Egyszerűnek mondhatnánk, de az is igaz rá, hogy kellően áttekinthető és igazán szép. A TwoDots télies dizájnnal is elérhető, így mindig időszerű hangulatot eredményezhet egy kis kikapcsolódáshoz. Letisztultságával és könnyed használhatóságával egyértelműen helyet érdemel a mobil játékok felső kategóriájában. A teljes verzió ingyenesen hozzáférhető, egyszerűen letölthető és telepíthető a telefon készülékekre.

TwoDots használata

A TwoDots játékmenete az egyszerűségen alapul. A pályákra osztott játék során egy-egy pálya megkezdése során meghatározott számú színes golyót kapunk. A feladatunk ezek minél hatékonyabb eltüntetése, minél kevesebb lépés megtételével. A szomszédos, azonos színű golyókat tudjuk párosítani, ilyen módon kiemelni őket a tömbből. Ha ez megtörtént, a magasabban lévő kockák zuhannak a helyükre, így átrajzolva a pálya jellegét.

twodots-1
twodots-2

A készítők rejtett trükkökkel is készültek, amelyek végrehajtásával még több azonos színű golyót tüntethetünk el. Egyes golyócskák különleges tulajdonságokkal bírnak, így ezek színesebbé és izgalmasabbá teszik a játékmenetet. Természetesen a szinteken haladva egyre nehezebb és nehezebb feladatok várnak ránk. Száznál is több a teljesítendő pálya vár a játékosokra, így tartós időtöltésre számíthatunk, ha az összes szintet teljesíteni szeretnénk. A játék alkalmazást egyébként is nehéz megunni, hiszen a téli tájon, sivatagon túl, csillagképek és futurisztikus dizájn-világban tölthetjük az időnket. Ebben a sokféleségben akár egy kisherceges utcai lámpa is felbukkanhat. Jellegének köszönhetően egy percig sem fogjuk unni a játékot, hiszen logikai sémájának köszönhetően állandó gondolkodásra késztet.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.