Twitter app letöltés magyarul | Twitter ingyen telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Twitter

twitter A Twitter ingyenesen letölthető alkalmazás az android és iphone telefonokra. A Facebook-al ellentétben itt nem a képek dominálnak, hanem rövid üzeneteket írhatunk le benne. Az említett két alkalmazást azonban összehangolható. A Twitter szinte olyan, mint egy mini blogbejegyzés, amely nem lehet több, mint 140 karakter. Akár egy sms, csak ezt nem konkrét személynek küldjük el - egy nyilvános falra kerül, ahol a követőink olvashatják. Bárki követhet bennünket, és ez fordítva is igaz, így számunkra szimpatikusak nyomába eredhetünk.

Gyártó: Twitter, Inc.
Megnevezés: Twitter
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 351
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.25 (2 szavazat)

Mi a Twitter?

Még a pápát is követhetjük, aki az ingyenes Twitter app-on például karácsonyi üzenetet is küldött. „Tweetelni” lehet szinte bármit. Persze ennek is van egy „belső etikája”, mivel nagyon idegesítő, ha folyamatosan mindenről tájékoztatjuk az egész világot. A megfelelő mértékkel használt „tweetelés” a jó ízlésről is árulkodik. Marketingeszközként is funkcionál. Veszélyei, hogy folyamatosan dokumentáljuk cselekvéseinket, ami elvonhatja a figyelmünket a valóságról, a helyzetekről, amelyekben éppen benne vagyunk. De erről már születtek vicces videók, okostelefon használókat parodizálva, ahogyan minden fontos eseményről lemaradnak, veszélybe kerülnek, majdnem elüti őket az autó, és még sorolhatnánk. Bizonyára erről sok tweetelés megszületett már...

Twitter használata

A Twitter letöltése után meghatározhatjuk, hogy kik lássák a rövid üzeneteket: a családtagok, a barátok, vagy esetleg mindenki. A felhasználók szerint ez azért is jó, mert a nagyon elfoglalt emberekkel így is kapcsolatban lehet maradni, és tájékozódni arról, hogy éppen hol tartanak, akár a munkájukban, akár a személyes életükben. Az alkalmazáson belül a profilok átláthatóan és igényesen épülnek fel. A fényképen túl látható, kinek hány követője akad, hány üzenetet hagyott hátra. Ily módon a hírességek időbeosztásába is beletekinthetünk, ugyan nem jelölhetjük be őket, de tudjuk őket követni. Például a Monty Phytonos John Cleeset.

twitter-1
twitter-2

Ha pedig visszakövetnek, ők is láthatják az általunk bejegyzett véleményeket. Talán magyar változatának tekinthető a yamm.hu, ami valamivel többet enged írni, mint a Twitter. Nagyszerű, hogy könnyen használható, egyszerűen el lehet igazodni rajta, így bárki tweetelhet, aki szeretne. Persze ennek az applikációnak is van egy időbelisége, amíg beindul, és amíg elnyeri értelmét az, hogy miért is jó nekünk, ha használjuk. Olyan akár egy instant kávé, amit gyorsan lehörpintünk. Arra érdemes még figyelni, hogyha céges marketing eszközként használjuk, akkor sokkal közvetlenebbül fogalmazhatjuk meg a mondandónkat. Ha bármelyik szó elé kettős keresztet teszünk, akkor úgynevezett hashtag-et teremtünk, ami klikkelhető és kereshető lesz. Így olyan kulcsszavakat is írhatunk, ami által vásárlóink sokkal könnyebben megtalálhatnak bennünket - amennyiben ez a Twitter-célunk.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.