Twitch app letöltés | Twitch játék chat telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Twitch

twitch A Twitch a legjobb tippeket és igazi nagyágyús megoldásokat kínál. Az alkalmazás verhetetlen az élő idejű játékokról készült videók és kommentárok streamelésében. Több app is lehetőséget ad a tapasztalatcserére, chatelésre, véleményezésre, mégis a Twitch azért kiemelkedő, mert valóban jelen időben kísérhetjük végig kedvenc karaktereinket a legnehezebb pályákon. Így bárki ellesheti, hogyan is kell játszani vérprofiként. De nemcsak a kezdőknek szól a népszerű alkalmazás, hiszen itt mindenki megtalálható, aki ismeri azt a szót, hogy videojáték.

Gyártó: Twitch Interactive, Inc.
Megnevezés: Twitch
Frissítés:
2018.05.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 857
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 0.00 (0 szavazat)

Mi a Twitch?

League of Legends, Call of Duty, Minecraft, Clash of Clans – a Twitch alkalmazással most bármelyik játék stratégáit, legizgalmasabb megoldásait elérhetjük. Olvassuk el és böngésszük át az interaktív felületen a sajátos és nyerő lépéseket – bármikor hozzá is szólhatunk, ha kedvünk tartja. Az élő videóküzdelmek komment-falai állandóan izzanak, így akkor is tanulunk és szórakozunk, ha csupán követjük a fejleményeket. Számos videó között böngészhetünk, híres párharcokat, zseniális futamokat nézhetünk újra. A megjelölt kedvenceket pedig egy helyre gyűjti össze a Twitch app, így könnyen megtaláljuk később is! Ha bajlódunk egy pályával, vagy már kifogytunk az ötletekből, irány a Twitch, amelyet most bárhol elérhetünk okostelefonnal, táblagéppel is. Felhasználói regisztrációval valós időben is kommentelhetünk, de később, az elmentett játékvideókhoz is hozzászólhatunk. Igazi platform a Twitch, ahova csak a valóban kíváncsiak merészkedjenek, hiszen játékzsenik mondják el a tuti tippeket.

Twitch használata

Játékrajongóknak szinte kötelező ez az ingyenesen letölthető alkalmazás. A telepítés után azonnal böngészhető a Twitch app felülete. A legnépszerűbb játékokat és a hozzájuk tartozó videókat listázva is megtaláljuk a nyitóoldalon. A regisztráció előfeltétele a hozzászólásoknak. Ezt a főoldalon is elvégezhetjük, vagy hagyjuk későbbre: az alkalmazás egyébként is kérni fogja tőlünk, amikor bekapcsolódnánk egy beszélgetésbe. Kitűnő kikapcsolódás a Twitch app, hiszen könnyen kereshetünk a feltöltött anyagok között. Az átlátható menüben első ránézésre is megtaláljuk a legfontosabb funkciókat és legnépszerűbb feltöltőket.

twitch-1
twitch-2

A játékokhoz és feltöltő csatornákhoz tartozó videók között jelenidőben zajló csatákat is találunk, hiszen ez a Twitch népszerűségének legfőbb oka. Élő adásban követhetjük a történéseket, miközben a résztvevők elmagyarázzák saját döntéseiket. Iratkozzunk fel a kedvenc játékosunk csatornájára, hogy az alkalmazás a legújabb videókról értesítést küldhessen. Így biztosan nem maradunk le egy izgalmas eredményről sem!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.