Twitch app letöltés | Twitch játék chat telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Twitch

twitch A Twitch a legjobb tippeket és igazi nagyágyús megoldásokat kínál. Az alkalmazás verhetetlen az élő idejű játékokról készült videók és kommentárok streamelésében. Több app is lehetőséget ad a tapasztalatcserére, chatelésre, véleményezésre, mégis a Twitch azért kiemelkedő, mert valóban jelen időben kísérhetjük végig kedvenc karaktereinket a legnehezebb pályákon. Így bárki ellesheti, hogyan is kell játszani vérprofiként. De nemcsak a kezdőknek szól a népszerű alkalmazás, hiszen itt mindenki megtalálható, aki ismeri azt a szót, hogy videojáték.

Gyártó: Twitch Interactive, Inc.
Megnevezés: Twitch
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 348
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 0.00 (0 szavazat)

Mi a Twitch?

League of Legends, Call of Duty, Minecraft, Clash of Clans – a Twitch alkalmazással most bármelyik játék stratégáit, legizgalmasabb megoldásait elérhetjük. Olvassuk el és böngésszük át az interaktív felületen a sajátos és nyerő lépéseket – bármikor hozzá is szólhatunk, ha kedvünk tartja. Az élő videóküzdelmek komment-falai állandóan izzanak, így akkor is tanulunk és szórakozunk, ha csupán követjük a fejleményeket. Számos videó között böngészhetünk, híres párharcokat, zseniális futamokat nézhetünk újra. A megjelölt kedvenceket pedig egy helyre gyűjti össze a Twitch app, így könnyen megtaláljuk később is! Ha bajlódunk egy pályával, vagy már kifogytunk az ötletekből, irány a Twitch, amelyet most bárhol elérhetünk okostelefonnal, táblagéppel is. Felhasználói regisztrációval valós időben is kommentelhetünk, de később, az elmentett játékvideókhoz is hozzászólhatunk. Igazi platform a Twitch, ahova csak a valóban kíváncsiak merészkedjenek, hiszen játékzsenik mondják el a tuti tippeket.

Twitch használata

Játékrajongóknak szinte kötelező ez az ingyenesen letölthető alkalmazás. A telepítés után azonnal böngészhető a Twitch app felülete. A legnépszerűbb játékokat és a hozzájuk tartozó videókat listázva is megtaláljuk a nyitóoldalon. A regisztráció előfeltétele a hozzászólásoknak. Ezt a főoldalon is elvégezhetjük, vagy hagyjuk későbbre: az alkalmazás egyébként is kérni fogja tőlünk, amikor bekapcsolódnánk egy beszélgetésbe. Kitűnő kikapcsolódás a Twitch app, hiszen könnyen kereshetünk a feltöltött anyagok között. Az átlátható menüben első ránézésre is megtaláljuk a legfontosabb funkciókat és legnépszerűbb feltöltőket.

twitch-1
twitch-2

A játékokhoz és feltöltő csatornákhoz tartozó videók között jelenidőben zajló csatákat is találunk, hiszen ez a Twitch népszerűségének legfőbb oka. Élő adásban követhetjük a történéseket, miközben a résztvevők elmagyarázzák saját döntéseiket. Iratkozzunk fel a kedvenc játékosunk csatornájára, hogy az alkalmazás a legújabb videókról értesítést küldhessen. Így biztosan nem maradunk le egy izgalmas eredményről sem!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.