TuneIn Radio app letöltés | TuneIn net rádió telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

TuneIn Radio

tunein-radio A TuneIn Radio ingyenes alkalmazás több tízezer rádióadót gyűjt össze egy helyen, amelyet már egy kattintással elérhetünk okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Ne maradjunk le a kedvenc rádióműsorunkról akkor sem, ha elutazunk, hallgassunk sporthíreket a világ bármely részén! A legjobb show műsorok, híradók és zenei csatornák mind ott lapulnak a zsebünkben. Indítsuk el a kedvenc BBC-műsorunkat, vagy egy elő meccsközvetítést. Keressük meg a legmenőbb zenei csatornákat, slágereket, vagy böngésszünk a klasszikus zenei repertoárból.

Gyártó: TuneIn Inc
Megnevezés: TuneIn Radio
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 320
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a TuneIn Radio?

Ezzel a profi net rádióval biztosan tartalmas időtöltésre számíthatunk. Az ingyenes applikáció olyan gyűjtemény, amely széles kínálatát adja a már ismert csatornáknak: a helyi és a világhírű adókon túl azonban újakat is felfedezhetünk. A Tuneln Radio most egy rendkívül könnyen áttekinthető felülettel várja a felhasználókat. Fedezzünk fel új rádiókat, mentsük el, és legközelebb egyből megtalálhatjuk a kedvenceinknél. Nemcsak a legnevesebb hírcsatornák sorakoznak a listán, számos élő sportközvetítés várja az alkalmazás felhasználóit. A zenei adókat pedig műfaj szerint is megtaláljuk a felületen. A Tuneln Radio kiváló az angol nyelv csiszolásához, mivel ingyenes hangoskönyvet is kínál a hallgatóknak, amelyet a képernyőről már egy érintéssel elindíthatunk. Mindenki megtalálhatja az ízlésének igazán megfelelő adót, a Tuneln Radio net rádió választék elkísér bennünket a világon bárhova.

TuneIn Radio használata

Töltsük le az okostelefonra a Tuneln Radio alkalmazást, így nem maradunk le sosem a kedvenc rádió műsorunkról. A zenerajongók is nagy hasznát veszik majd, hiszen a gyors telepítést követően a menüből kiválasztva azonnal nyomon követhetőek a zenei csatornák. A bal felső sarokban találjuk meg a gyűjteményt. Ha NFL-rajongók vagyunk, kifejezetten jó hír, hogy a Tuneln Radio külön opciót hozott létre az amerikai futball-közvetítésnek és híreknek. Nemcsak a rádióadók nevét találhatjuk meg a listában, hanem kereshetünk tematika alapján is. Ekkor az aktuálisan pörgő zeneszámot vagy a műsor rövid leírását olvashatjuk a képernyőn. Előre tudni fogjuk tehát, mi vár bennünket, ha ráhangolódunk valamelyik csatornára.

tunein-radio-1
tunein-radio-2

A rádiók chatfelületén zajló párbeszédfolyamba bármikor bekapcsolódhatunk, az ehhez szükséges szövegbuborékot a csatorna megnyitott oldalán találjuk. Érdemes megjelölni a kedvenc adóinkat, hogy az alkalmazás megjegyezhesse az ízlésünket. Ha belefogunk egy hangoskönyvbe, a Tuneln Radio bizonyosan megjegyzi majd, mit és meddig „olvastuk” el, így könnyedén folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk. A zenelejátszókhoz hasonló felület a net rádió gyűjteményt egy igazán átlátható, kezelhető és élvezetes alkalmazássá teszi!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.