TuneIn Radio app letöltés | TuneIn net rádió telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

TuneIn Radio

tunein-radio A TuneIn Radio ingyenes alkalmazás több tízezer rádióadót gyűjt össze egy helyen, amelyet már egy kattintással elérhetünk okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Ne maradjunk le a kedvenc rádióműsorunkról akkor sem, ha elutazunk, hallgassunk sporthíreket a világ bármely részén! A legjobb show műsorok, híradók és zenei csatornák mind ott lapulnak a zsebünkben. Indítsuk el a kedvenc BBC-műsorunkat, vagy egy elő meccsközvetítést. Keressük meg a legmenőbb zenei csatornákat, slágereket, vagy böngésszünk a klasszikus zenei repertoárból.

Gyártó: TuneIn Inc
Megnevezés: TuneIn Radio
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 422
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a TuneIn Radio?

Ezzel a profi net rádióval biztosan tartalmas időtöltésre számíthatunk. Az ingyenes applikáció olyan gyűjtemény, amely széles kínálatát adja a már ismert csatornáknak: a helyi és a világhírű adókon túl azonban újakat is felfedezhetünk. A Tuneln Radio most egy rendkívül könnyen áttekinthető felülettel várja a felhasználókat. Fedezzünk fel új rádiókat, mentsük el, és legközelebb egyből megtalálhatjuk a kedvenceinknél. Nemcsak a legnevesebb hírcsatornák sorakoznak a listán, számos élő sportközvetítés várja az alkalmazás felhasználóit. A zenei adókat pedig műfaj szerint is megtaláljuk a felületen. A Tuneln Radio kiváló az angol nyelv csiszolásához, mivel ingyenes hangoskönyvet is kínál a hallgatóknak, amelyet a képernyőről már egy érintéssel elindíthatunk. Mindenki megtalálhatja az ízlésének igazán megfelelő adót, a Tuneln Radio net rádió választék elkísér bennünket a világon bárhova.

TuneIn Radio használata

Töltsük le az okostelefonra a Tuneln Radio alkalmazást, így nem maradunk le sosem a kedvenc rádió műsorunkról. A zenerajongók is nagy hasznát veszik majd, hiszen a gyors telepítést követően a menüből kiválasztva azonnal nyomon követhetőek a zenei csatornák. A bal felső sarokban találjuk meg a gyűjteményt. Ha NFL-rajongók vagyunk, kifejezetten jó hír, hogy a Tuneln Radio külön opciót hozott létre az amerikai futball-közvetítésnek és híreknek. Nemcsak a rádióadók nevét találhatjuk meg a listában, hanem kereshetünk tematika alapján is. Ekkor az aktuálisan pörgő zeneszámot vagy a műsor rövid leírását olvashatjuk a képernyőn. Előre tudni fogjuk tehát, mi vár bennünket, ha ráhangolódunk valamelyik csatornára.

tunein-radio-1
tunein-radio-2

A rádiók chatfelületén zajló párbeszédfolyamba bármikor bekapcsolódhatunk, az ehhez szükséges szövegbuborékot a csatorna megnyitott oldalán találjuk. Érdemes megjelölni a kedvenc adóinkat, hogy az alkalmazás megjegyezhesse az ízlésünket. Ha belefogunk egy hangoskönyvbe, a Tuneln Radio bizonyosan megjegyzi majd, mit és meddig „olvastuk” el, így könnyedén folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk. A zenelejátszókhoz hasonló felület a net rádió gyűjteményt egy igazán átlátható, kezelhető és élvezetes alkalmazássá teszi!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.