Tumblr app letöltés | Tumblr zene, kép, videó megosztás mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Tumblr

tumblr A Tumblr applikációja új színt visz a Tumblr életébe! A Tumblr a világ legnagyobb és legismertebb mikro-blog szolgáltatója, amely nem létezhet saját alkalmazás nélkül. Az android és iphone applikáció elkészítése előtt csakis a hagyományos felület állt a felhasználók rendelkezésére. Ma már az átláthatóan működő és kényelmes app-ott is választhatja az, aki a Tumblr appal szeretne szövegeket, fényképeket, videókat, linkeket, idézeteket és hangfelvételeket közzétenni.

Gyártó: Tumblr, Inc.
Megnevezés: Tumblr
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 490
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Tumblr?

A Tumblr használata roppant egyszerű; a méretbeli korlátok miatt pedig gyors is, ilyen módon bárki egy-két perc alatt elkészítheti az aznapi bejegyzését. A felhasználók a rövid blogbejegyzéseket egyébként is szívesebben olvassák, miközben követik a számukra érdekes embereket. Sokan pedig saját blogot szerkesztenek. A Tumblr nem véletlenül vált ilyen sikeressé. Noha Magyarországon, illetve a magyar felhasználók körében kevésbé elterjedt, a Tumblr angol nyelvterületen komoly sikert mutatott fel. 2007-es indulásakor 75 ezer felhasználó tért át erre a rendszerre, azóta pedig mintegy 3 millió blogger próbálta ki a szolgáltatást.

Tumblr használata

Az ingyenesen letölthető Tumblr Android alkalmazásnak köszönhetően a posztolás ezentúl egyszerűbb és kényelmesebb a felhasználók számára. Egy-egy rövid bejegyzés akár a metrón ülve is elkészíthető, a fényképek, videók, linkek vagy idézetek megosztásához sincs szükség különösen sok időre.

tumblr-1
tumblr-2

Az alkalmazás felülete a végletekig egyszerű. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a bejegyzés típusát (pl.: szöveg, fotó, idézet, link, stb.), majd megszerkeszteni az adott posztot. Ehhez egy roppant egyszerű szerkesztőfelület áll rendelkezésre; címsor megadása, szövegbeviteli mező, virtuális billentyűzet. A piszkozatok is menthetők, így egy-egy félbehagyott posztnak sem kell elveszni.
Az alkalmazás szívesen látja el a felhasználót friss hírekkel, amelyeket a kezdőlapon jelenít meg. Ez kevésbé népszerű tulajdonsága, viszont az egy falhasználói fiókhoz tartozó összes blog egyidejű kezelésére remek megoldást jelent. Kiemelten fontos ennek a mobil applikációnak a létezése!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.