Tubi TV ingyenes filmek apk letöltés | Tubi TV online telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Tubi TV ingyenes filmek

tubitv A Tubi TV ingyenes filmek alkalmazással bárhol továbbnézhetjük a kedvenc sorozatunk, vagy újrázhatunk egy filmet, és még a meccsekről sem maradunk le. Okostelefonnal és táblagéppel akár utazás közben is elindíthatjuk ezt az ingyenes alkalmazást, amely biztos garancia a kikapcsolódásra is! A világon már több millióan csatlakoztak a jogilag is tiszta film és TV-show sugárzó fórumhoz. Egy gyors telepítéssel a Tubi TV – ingyenes TV, filmek alkalmazás nekünk is elhozza a hatalmas kínálatot!

Gyártó: Tubi TV
Megnevezés: Tubi TV ingyenes filmek
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 320
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Tubi TV ingyenes filmek?

Úgy érezzük, egyre csak bővül azoknak a filmeknek a listája, amelyekről lemaradtunk az elmúlt években? A Tubi TV – ingyenes TV, filmek alkalmazással most újra elkaphatjuk a fonalat! Változatos műfajok, izgalmas talk show-k, népszerű sorozatok – listázzuk ki, gyűjtsük össze, amire kíváncsiak vagyunk, és már egy gombnyomással indulhat is az okostelefonos tévézés. Próbáljuk ki, milyen filmezni egy parkban a földön heverve, de a hosszú utazásokat is felpörgeti, ha a Tubi TV – ingyenes TV, filmek segítségével múlatjuk az időt. Felhasználóbarát felülettel, ismerős grafikával és könnyen kezelhető lejátszóval vár mindenkit ez az ingyenes alkalmazás. A tartalom folyamatos bővülésével sosem maradunk le a legújabb slágersorozatokról, és bármikor felkereshetjük a népszerű fitnesz-csatornákat, sőt, már telefonról is szurkolhatunk a kedvenc sportcsapatunknak. A Tubi TV – ingyenes TV, filmek alkalmazás kötetlen szórakozást nyújt mindenhol!

Tubi TV ingyenes filmek app használata

Ingyenmozi? A kifejezés többé már nem gúnyos. A Tubi TV – ingyenes TV, filmek alkalmazás széles és minőségi műsorválasztékot kínál. Gyorsan letölthető, a könnyű telepítés után pedig már csak egy regisztrációra van szükségünk a lejátszásokhoz – ezt most Facebook- vagy Gmail-fiók belépőnkkel is elvégezhetjük. Pörgessük végig a nyitófelület kínálatát, kattintsunk a tartalom képes anyagára vagy a címére, és máris elolvashatjuk a bővebb ismertetőt. A szórakozást tartalmassá és valóban szabaddá teszi ez az app, mozduljunk ki otthonról, és tévézzünk bárhol. Sőt, androidos készülékünkkel akár már egy TV nélkül is megtehetjük ezt.

tubitv-1
tubitv-2

Nehezen választunk a kínálatból? Böngésszünk a legújabb feltöltések között, vagy a bal felső sarokban található gyorsmenüből műfaj szerint döntsünk, inkább egy vaskosabb, drámai darabhoz van kedvünk, vagy egy komédiával oldanánk fel a stresszes napunkat? Itt megtaláljuk a lehetőségeket, a kategóriákon belül pedig jobbra-balra söpréssel nézhetjük meg leggyorsabban a filmek, tartalmak adatlapjait. Filmezzük, nézzük sportműsort, hallgassunk talk show-t, főzzünk együtt a konyhákra fókuszáló műsorokkal. A Tubi TV – ingyenes TV, filmek alkalmazás most összehozza a szórakozást a szabadidővel – bárhol és bármikor!

Tovább az Android letöltés oldalra.