Trivago szálláskereső app | Trivago szállás Balaton, Sopron

 
Ingyenes programok információs portálja

Trivago

trivago A Trivago szállásfoglaló alkalmazással könnyedén rátalálni a tökéletes úti célra. Az ingyenesen letölthető app-ot pontosan erre találták ki! Átlátható és könnyen kezelhető felület, vidám dizájn - és a hosszú, problémás szálláskeresés helyett valóban egy praktikus lehetőség került a kezünkbe. Több, mint száz gyűjtőoldalt foglal magába a Trivago keresési rendszere: így több százezer szállás közül lehet kiválasztani az elvárásoknak leginkább megfelelőt. A szűrőrendszerek és a felhasználók véleményezései valóban segítenek a hatékony döntésben!

Gyártó: Trivago
Megnevezés: Trivago
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 361
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.75 (2 szavazat)

Mi a Trivago?

A Trivago szálláskereső app népszerű, egyaránt telepíthető Android vagy iPhone készülékekre és táblagépekre is. A naprakész adatbázisában böngészhetünk utazás közben is, és megtehetjük, hogy már csak ekkor hozzuk meg a végleges döntést. A részletes kereső bármikor egybegyűjti a környék összes nyilvánossá tett lehetőségét, így az utolsó pillanatok emberei sem járnak rosszul. Ha pontosan tudjuk, milyen elvárásokkal érkezünk, szinte biztos, hogy a legjobb árat listázza számunkra ez az ingyenes applikáció. A település, régió szerinti szűrés továbbá ár, szolgáltatások és városközponttól való távolság alapján lehet még sikeresebb a találat! A letöltött Trivago integrált térképpel igazít el bármely településen, hogy a kiválasztott szállásra könnyen odatalálhassunk. A navigációs rendszer közvetlenül a bejáratig vezet! Pozitív tapasztalatainkat, vagy épp problémáinkat visszajelezhetjük, így más felhasználóknak segítünk majd a későbbiekben. Lehet, hogy valaki épp az egyik csodás képünket látva kap kedvet a következő utazásához! Különböző közösségi oldalakon is megoszthatjuk az app-találatainkat.

Trivago használata

Hotel? Szállás? Trivago! - valójában tényleg ennyire egyszerű megoldást találni az applikációval. A vidám dizájn egy felhasználóbarát felülettel párosul. Az ingyenes letöltést követően rögtön megjelölhetjük Magyarországot mint platformot, az app ekkor magyar nyelven indul el. Egy érintéssel a pillanatnyi helyzetünket rögzítjük, az applikáció pedig szempillantás alatt listázza a környékbeli szállásokat. Amennyiben egy másik településre vagyunk kíváncsiak, a gyorskeresőbe kell csak beírnunk a város nevét. A megjelenő lista átpörgetése helyett érdemesebb a bal felső sarokból nyíló szűrőket beállítani, hogy gyorsan rátaláljunk a tökéletes megoldásra. Praktikus beállítani a szűrő legutolsó opcióját: a kiválasztott területhez képes számol majd távolságot ez az egyik legtalálékonyabb utazási applikáció.

trivago-1
trivago-2

A továbbszűkített lista térképen ábrázolva is elérhető a jobb felső sarokban található ikont érintve. A keresési folyamat könnyedségét tökéletes megerősítik az applikáció értékelési jelei a mosolygó fejek - és még jól is mutat! A szállások részletes adataival megtudhatjuk, különböző szállásfoglaló felületeken mennyiért juthatunk hozzá ugyanahhoz a szobához (például az eltérés abból is adódhat, igénylünk-e reggelit), hogyan értékelték mások. A Részletek között tételesen olvashatunk a szoba felszereltségéről, szállodai szolgáltatásokról, valamint a telefonos elérhetőséget is itt találjuk. Ha szeretnék, a Trivago app felületéről közvetlenül is felhívhatjuk a szálláshelyeket, az ingyenes applikáció Andorid és iPhone változata ezt is lehetővé teszi. Praktikus, hogy minden szálláslehetőséghez társul egy térkép, így nem kell folyamatosan visszalépnünk a korábban említett térképes ábrázoláshoz. Sőt, ha előzőleg letöltjük bármely város térképét, a telefonunk segítségével internet nélkül is felfedezhetjük azt!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.