TripAdvisor app letöltés | TripAdvisor alkalmazás Budapest

 
Ingyenes programok információs portálja

TripAdvisor

tripadvisor A TripAdvisor app-al csak egy érintésre vannak a legjobb ajánlatok: akár olcsó buszjegyet, vagy kényelmes szállást keresünk, de az ismeretlen város legegzotikusabb helyeit és legbulisabb negyedeit is felkutathatjuk az Android és iPhone alkalmazás segítségével. A TripAdvisor átlátható módon és okosan egyesíti a felhasználóktól érkező visszajelzéseket. Mások pozitív tapasztalatainak a nyomába szegődhetünk, ha térképük és véleményük alapján választunk helyet, útvonalat. Ám az ingyenes utazás alkalmazással mi magunk is tippeket adhatunk bárkinek.

Gyártó: TripAdvisor
Megnevezés: TripAdvisor
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 240
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a TripAdvisor?

A TripAdvisor sokoldalú andoridos app, valamint népszerűségét jelzi az a rengeteg információ is, amely komment, ajánló, kép és videó formában jelenik meg a felületen. Az utazás megtervezésének pillanatától egészen a hazatérésig remek segítség ez az alkalmazás. Már a fotelben ülve böngészhetjük a szálláslehetőségeket. A véleményezésekből tájékozódva össze is hasonlíthatjuk azokat, hogy végül a legjobbat választhassuk ki. A TripAdvisor interaktív és valóban mobil, akár útközben a célállomás felé is kialakíthatunk egy saját program-listát. A fórumokon keresztül pedig gyors segítséget kaphatunk, ha kérdésünk, problémánk adódna. A Most a közelemben funkcióval feltérképezhetjük az aktuális tartózkodási helyünket, a környék minden lehetőségével. Navigációs funkció segít bennünket, hogy könnyedén célba érhessünk. Akár újdonságokat is felfedezhetünk a saját környezetünkben - az utazás applikáció belföldön is hasznos társ!

TripAdvisor használata

A TripAdvisor ingyenes letöltését követően már birtokba is vehetjük a népszerű app-ot. Tökéletes eszköz egy tökéletes tervhez, ugyanis egyszerű a felhasználása. A nyitó felület menüi könnyedén értelmezhetők, valamint gyors információszerzéshez segítenek. Szálláskeresés és -foglalás, környékbeli helyek, repülőút tervező...néhány mozdulattal beállíthatóak a keresés értékei, így a találatok is megelégedéssel tölthetnek el bennünket.

tripadvisor-1
tripadvisor-2

Ez az utazás-applikáció a Google Maps térképe alapján tájékozódik. Mobilinternet segítségével azonnal regisztrálja pillanatnyi helyzetünket, de kevésbé pontosan határozza azt meg. Amennyiben egy precíz pozícióra van szükségünk, inkább aktiváljuk a GPS-t. Böngészhetünk a környékbeli éttermek, hotelek, különböző elfoglaltságok, luxuslehetőségek között. A kiválasztott helyről további információkat találunk - valamint a azonnal hozzá is adhatjuk saját kedvenceinkhez, vagy akár fel is hívhatjuk őket egy mozdulattal. Abban az esetben, ha már korábban letöltjük egy adott város térképét, később internet nélkül is használhatjuk azt, amikor elindítjuk az applikációt (a nyitóoldal menüi között találjuk a lehetőséget). Az útit tippekhez Wikipédia-leírást is társítottak a fejlesztők, a TripAdvisor ezáltal még több információval láthat el bennünket.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.