TrackID apk letöltése | TrackID zenefelismerő online

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

TrackID

track-id A TrackID egy kiváló zenefelismerő alkalmazás Android telefonokra is, bárki ingyen letöltheti. Sokszor előfordul, hogy hallunk egy remek dalt, de a címét és az előadóját sajnos nem jelölték, vagy helytelenül írták ki. Sajnos, ilyen esetekben a dal a feledés homályába merül, ugyanis cím nélkül aligha találhatunk rá újból. Ezen segít a TrackID, amely a Sony által fejlesztett kiváló zenefelismerő alkalmazás. A használata roppant egyszerű, így bármikor azonnal előhívhatjuk és alkalmazhatjuk, ha szükségét érezzük.

Gyártó: Sony Mobile
Megnevezés: TrackID
Frissítés:
2018.11.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 698
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (3 szavazat)

Mi a TrackID app?

Az eredeti szoftver még 2004-ben került ki a piacra, amikor a Sony Ericsson nagyvállalat szükségét látta a zenefelismerés szoftveres elterjesztésének. Ebben az esztendőben született meg a TrackID, amely a kategóriájában nem csak elsőként lépett színre, hanem nagyon sokáig képes volt vezető pozíciót betölteni. Mára megosztanak a vélemények, hogy melyik a legjobb ingyenes zenefelismerő alkalmazás, de mindenképpen kijelenthető, hogy a TrackID egyike a legjobbaknak. Ingyenesen letölthető és használható Android alkalmazásról beszélünk, amely apró, de hasznos darabkája lehet az applikáció készletünknek.

TrackID használata

TrackID használata roppant egyszerű. Egyetlen mobiltelefon felhasználó sem fog elveszni a részletekben. Az alkalmazás segítségével egy rövid felvételt készíthetünk a számunkra ismeretlen zeneszámról, elég csak megérinteni a rózsaszín felületet. Ez a dalrészlet automatikusan egy központi szerverhez vándorol – tehát magától értetődő ódon internet kapcsolatra van szükség. A központi szerveren megtörténik a dal azonosítása, a válasz pedig másodpercek múltán meg is érkezik a telefonunkra. A szolgáltatás gyorsasága természetesen némileg függ az internet kapcsolat minőségétől, illetve a sávszélességtől, de ritkán kell 20 másodpercnél többet várakoznunk. A megérkező válasz tartalmazza az előadót, a dal címét, sőt az album címét is, amelyen a nevezett dal található.

track-id-1
track-id-2

Az applikáció kiváló segítség a zenerajongóknak és azoknak, akik szívesen hallgatnak rádióadásokat. Fontos még megjegyezni, hogy az adatfeldolgozó szerver semminemű adat alapján nem azonosítja a felhasználót, így nem sérülhetnek személyiségi jogaink. Tetszetős kiegészítés, hogy a leggyakrabban keresett zeneszámokat album-listába rendezi a TrackID, és ezt szintén végigböngészhetjük. Kiderül, Magyarországon melyek a legfülbemászóbb dallamok!

Tovább az android letöltés oldalra.