Topjoy napi kupak apk letöltés | Topjoy napi üzenetek mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Topjoy napi kupak

topjoy-napikupak A Topjoy napi kupak ingyenes alkalmazás akár a személyes motivátorunk is lehet! Kezdjük a napot egy nekünk szóló üzenettel, androidos vagy iPhone készülékkel is tökéletesen működik az alkalmazás. Pörgessük fel magunkat, vagy ellenkezőleg, ezzel a szép zöld grafikával kapcsoljunk ki egy kis időre a mókuskerékből. Minden nap egy új üzenettel vár bennünket a Topjoy napi kupak. Fordítsunk egyet a kupakon, máris lendületbe kerülhetünk a frappáns jó tanácsokkal. Érdemes letölteni, mert egy találó gondolat mindig jól jön!

Gyártó: MGD - GMW Sp. z o.o. Sp. k.
Megnevezés: Topjoy napi kupak
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 551
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 2.83 (6 szavazat)

Mi a Topjoy napi kupak?

Fordítsuk meg a kupakot, és máris kiderül, mit üzen nekünk a Topjoy napi kupak! A rövid, szellemes ötleteket olvassuk le az okostelefonunkról, vagy táblagépünkről – a kávézós, ébredezős reggelekhez kitűnő társ, ráadásul nagy lendületet adhat az egész napnak! A pozitív szemlélettel, az aktív cselekvéssel nem csak a munkahelyünkön teljesíthetünk jobban, egy vidám hangulat a személyes kapcsolatainkat is segíti. A Topjoy napi kupak ebben alakít nagyot: kapjuk elő az okostelefont, pörgessük meg, és az üzenet máris ott hever előttünk. A felületen továbboszthatjuk másokkal ezeket a motiváló gondolatok, a közösségi oldalakon a barátaink is bekapcsolódhatnak ebbe a lendületbe! A választható háttérképpel pedig hozzánk illő stílust választhatunk meg. Ha akad egy kevés szabadidőnk, vegyük elő ezt a vidám appot, és nézzük vissza az előző napok kupakjait. Ugye, milyen jó emlék, amikor bejön a tipp?

Topjoy napi kupak app használata

A Topjoy napi kupak alkalmazással indított nap felpörget. Nem kell egyebet tenni érte, mint telepíteni ezt rendkívül apró, mégis nagyon okos appot. A letöltés után a felületen azonnal feltűnik a kupak. Érintsük meg, máris átpördül és felfedi a napi üzenetet! Rövid és frappáns gondolatokkal, nyugtató zöld grafikával a kedvencünk lehet. Szerencsére minden tipp archiválódik, így bármikor visszakereshetjük, átböngészhetjük később az iPade-ünkről. Egyszerű és nagyszerű – és mindezt egy érintéssel posztolhatjuk a kedvenc közösségi felületeinken is. Ne tartsuk meg magunknak az inspiráló ötleteket, hátha másnak is „betalál” a Topjoy napi kupak!

topjoy-napikupak-1
topjoy-napikupak-2

Személyre szabottan alakíthatjuk az alkalmazás hátterét. Keressük meg a legszimpatikusabb változatot, az alsó menüsor Galéria része tartalmazza a lehetőségeket. Akár hetente kipróbálhatunk egy újabb típust, hogy így is felfrissítsük a környezetünket. Kihagynánk a Topjoy napi kupak app tippjeit? Nem lehetnek mindig velünk a legjobb barátaink vagy a szüleink, hogy kirángassanak bennünket, ha leül a hangulatunk. Töltsük le a Topjoyt, ha nincs ötletünk, mert biztosan motiváló gondolatokra számíthatunk!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.