TikTok app letöltés | TikTok szórakoztató kisfilmek okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

TikTok

tiktok

A TikTok ingyenesen letölthető szórakoztató kisfilmek tárháza. A mobiltelefon applikáció lehetővé teszi, hogy böngésszünk a már feltöltött tartalmak között, ugyanakkor lehetőséget nyit saját videók készítésére és azok megosztására asztali alkalmazásként, vagy Android, illetve iPhone telefonunkon egyaránt, miután létrehoztuk saját TikTok fiókunkat, amelyet kedvünkre alakíthatunk egyéni ízlésünk szerint fénykép, bemutatkozó videó vagy akár önéletrajz feltöltésével illetve Instagram vagy YouTube csatornánk promótálásával.

Gyártó: TikTok Inc.
Megnevezés: TikTok
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 741
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.25 (2 szavazat)

Mi a TikTok?

Az okostelefon alkalmazásba lépve a kezdőoldalon máris vicces videókkal találkozhatunk, amelyekre kattintva a program máris „megjegyzi” a preferenciáinkat és a továbbiakban az érdeklődésünknek megfelelő tartalmakat fog ajánlani. Az app lehetővé teszi preferencia videók böngészését és a számunkra igazán érdekesnek tartott más felhasználók követését is,és már a kezdőlapon felajánlja a „Követés” és a „Neked” opciókat. A „Követés” funkció bevezet minket a TikTok rejtelmeibe és feltárja az éppen legtrendibb szerzőket, akik közül máris kiválaszthatjuk, akiket követni szeretnénk. De ha a keresgélés közben megjönne a kedvünk a kreatív alkotáshoz és olthatatlan vágyunk ébred, hogy magunk is megosztható videókat készítsünk, akkor a TikTok app rengeteg effektet és különféle trükköket, szűrőket ajánl fel a kisfilmünk minél élvezhetőbb kivitelezéséhez és még a lejátszási sebességekkel is enged játszani.

TikTok app használata

A TikTok mobil alkalmazás felületén gyerekjáték eligazodni. Az okostelefonon történő regisztráció egy négy jegyű telefonra érkező kód megadásával történik és a születési dátumunk beírásával, amit a 13 évnél fiatalabb felhasználók kiszűrésére programoztak a fejlesztők, hogy a böngészésen kívül egyéb feltöltő funkciók ne lehessenek elérhetőek a kiskamaszok számára. Az okostelefon alkalmazáson belül lehetőségünk nyílik a keresésre is akár felhasználóra, akár különféle hastegekre illetve a számunkra igazán szórakoztató performance-ok kommentelésére, like-olására is, így kapcsolatépítésre is remek lehetőséget nyújt a TikTokapp.

tiktok-1
tiktok-2

Bár maga a TikTok letöltés ingyenes, lehetőségünk nyílik az applikáción belül érmék vásárlására (TikTok Coins), amelyeken különféle ajándékokat vásárolhatunk illetve a kedvenc előadóinknak juttathatunk belőle elismerésünk jeléül, hogy olyan remekül szórakozunk rajtuk nap mint nap.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.