The Walking Dead apk letöltés | The Walking Dead kalandjáték telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

The Walking Dead: Season One

the-walking-dead A The Walking Dead: Season One az egyik legnépszerűbb játékalkalmazás, amelyet most ingyenesen tölthetünk le bármilyen androidos vagy iOS rendszerű készülékre. Bújjunk Lee professzor bőrébe, és irányítsuk mi a történéseket. Nagyon izgalmas a The Walking Dead: Season One játék felépítése, mindehhez egy rendkívül igényes grafika is társul. Ez az app az ingyenes játékok talán legstílusosabb kivitelezése. Telepítsük most, csatlakozzunk mi is rajongókhoz. A zombiapokalipszis mindenkit beszippant!

Gyártó: Telltale Games
Megnevezés: The Walking Dead: Season One
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 096
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (3 szavazat)

Mi a The Walking Dead: Season One?

Megérdemelten választották a The Walking Dead: Season One-t a legjobb játék appnak a megjelenés évében. Az izgalmas sztorin túl különleges grafika fogad bennünket, amely a valóságos ábrázolást egybedolgozta a képregények világával. A sorozat apokaliptikus és sötét tónusú hangulatát remekül továbbviszi ez az app, a hanghatásoknak köszönhetően magas fokú élményt nyújt a játékosoknak. Ha megszerettük Lee professzort, most lépjünk a helyébe, és hozzuk meg mi a döntéseket. Az okostelefon felületén a karakter beszélgetéseit befolyásolhatjuk, valamint a játékmenetet irányíthatjuk például egy helyesen megoldott feladvánnyal. Az útközben felszedhető tárgyak is a megfelelő pillanatban nagyon értékesek lesznek majd. A The Walking Dead: Season One-t már bárhol játszhatjuk, hiszen az okostelefonon futó appot utazás közben is megnyithatjuk. Különleges szórakozás, amely nemcsak a zombirajongóknak, de a kihívásokkal teli játékmenetek iránt érdeklődőknek is.

The Walking Dead: Season One app használata

Vigyázat, olyan izgalmas felépítéssel és szép felülettel rendelkezik ez az app, hogy csak nehezen tudjuk majd letenni. Nagyon könnyen kezelhető a felülete, bár a főszereplő Lee professzort néha esetlen mozdulatokkal léptethetjük el, mindez semmit sem vesz vissza a fantasztikus játékélményből. Az app látványvilága és a hatást fokozó effektusok megnövelték a méretét, több, mint 1 GB-ot foglal a készüléken. Az igényes játékrajongók azonban ezt egy csapásra megbocsájtják, amint telepítik a mobiljukra. Egy koppintással el is indulhat a játék.

the-walking-dead-1 the-walking-dead-2

Szóljunk bele a párbeszédekbe, jelöljük ki az opciók közül a nekünk tetszőt, így alakíthatjuk a játékmenetet. A meneküléstörténetben azonban a beszélgetések mellett túlélőakciókat kell végrehajtanunk, ahol csak egy a cél: életben maradni. Mozgás közben szerezzük be Lee professzorral a megfelelő tárgyakat, oldjunk meg feladványokat és így megmenekülhetünk a pillanatnyi veszélytől. A saját életünk mellett másokért is küzdünk, a The Walking Dead: Season One alkalmazással egy feszített tempójú és nagyon kalandos történetben léphetünk, ahol minden döntésnek súlya van. Kapcsolódjunk ki ezzel a különös világgal, ahol szemet gyönyörködtető grafika kínálja a játékélményt.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.