Temple run online letöltés magyar | Temple run társasjáték

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Temple run

temple-run A Temple run igazi élvezet a kalandjátékok szerelmeseinek, ingyenesen letölthető már az Android és iPhone telefonokra is. A Temple Run egyike azoknak a dinamikus játékmódot alkalmazó applikációknak, amelyek esetében valódi kalandjátékról beszélhetünk. A Temple Run hangulata leginkább az Indiana Jones filmeket idézi; szellemekkel és gonosz túlvilági majmokkal kell felvennünk a harcot, illetve elmenekülnünk előlük. A játék sok kellemes percet ígér, mozgalmas játékmódjának köszönhetően egy percig sem fogunk unatkozni.

Gyártó: Imangi Studios
Megnevezés: Temple run
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 494
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (3 szavazat)

Mi a Temple run?

A Temple Run játék Androidos telefonra is ingyenesen letölthető. Hangulatát nagyban meghatározza a grafika, amely az egykori azték birodalomba repít bennünket. A játékot igényes, mégis némileg retró stílusú látványvilág jellemzi. A Temple Run egyike azoknak a kiforrott mobiltelefonon is játszható alkalmazásoknak, amely képes valódi kalandjáték érzést közvetíteni. Annak ellenére, hogy a grafika változatos és részletes, a relatív kisméretű képernyő sem ront az élményen. Valóban érdemes letölteni és kipróbálni ezt az ingyenes játékot. Kezdődjön a kincsvadászat, itt az ideje meglépni a sok gonosz teremtmény elől!

Temple run használata

A Temple Run játék folyamatos menekülésből áll. Hősünket életben kell tartanunk egy cseppet sem barátságos világban, ahol különböző gonosz lények, majmok és szellemek veszik üldözőbe. Ám nem elég csupán menekülni, minél több értékes kincset kell gyűjtenünk. Ha mindez nem tenné kellően bonyolulttá és izgalmassá a játékot, különböző akadályokkal is meg kell küzdenünk. A menekülés során számos váratlan nehézségbe ütközünk, sosem tudhatjuk, mi vár ránk a következő lépésben. A gyors reagálás életmentő lehet: hatalmas szakadékokon kell túljutnunk, és a méretes gyökereken átvergődnünk.

temple-run-1
temple-run-2

A játék során egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk, végig koncentrálnunk kell. Ha hibázunk, könnyen egy szakadék mélyén találhatjuk magunkat. A folytonos menekülés újabb és újabb pályákat eredményez, ahol újabb kincsek várnak ránk. Kellő mennyiségű kincs összegyűjtése után magasabb szintre léphetünk; ilyenkor nem csak a pályák sorában lépünk előre, hanem a karakterünk is változik és fejlődik.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.