Telvira app letöltés magyar | Telvira vonat menetrend Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Telvira

telvira A Telvira magyar nyelvű ingyenesen letölthető alkalmazás átláthatóvá teszi a vasúti menetrendet. Pontosan nyomon követhetjük bármely vonat pillanatnyi helyzetét - sőt, a fejlesztőknek köszönhetően a késésekről külön tájékoztatást kapnak a felhasználók. A keresővel, beállítható szűrőkkel és részletes találati listával valóban egy hiánypótló alkalmazásról beszélhetünk. A valós idejű információkhoz elengedhetetlen az internetkapcsolat, azonban a menetrend offline módban is böngészhető, ha azt korábban lementettük.

Gyártó: Hundeva
Megnevezés: Telvira
Frissítés:
2018.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 994
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Telvira?

Részletes és praktikus tartalmat kínál a TElvira applikáció. A GPS-meghatározónak köszönhetően térkép segítségével is listázhatjuk a közelünkben található vasútállomásokat. Az állomás-kereső funkció mellett a menetrend böngésző nyújt pontos információt a vonat-közlekedésről. Többtényezős keresőjének köszönhetően valóban azokat az adatokat szűrjük ki, amelyek fontosan a számunkra. Akár azt is megadhatjuk, mely településeken haladjon keresztül az elképzelt útvonalunk. A megszokott webfelületekhez hasonlóan itt is tájékozódhatunk a jegyárakról - a kedvezményeket is figyelembe véve. Amennyiben jegyet is vásárolnánk, az alkalmazás a MÁV honlapjára vezényel bennünket, ahol végrehajthatjuk a műveletet.

Telvira használata

A TElvira roppant könnyen telepíthető. A letöltést követően a bal felső sarokból legördülő menüben találhatjuk a nyelvbeállítások opciót, amennyiben magyarul szeretnénk használni ezt az ingyenes app-ot. Internetkapcsolat nélkül is igénybe vehető az alkalmazás: az útvonalakat a Kedvencek menüpontban gyűjthetjük össze.

telvira-1
telvira-2

A napi szinten és gyakran böngészett járatokat mind egy helyen találjuk, ez jelentős időt takarít meg bárki számára. Valamint internet nélkül energiatakarékosabb a használata is. A részletes és átlátható keresőben riasztást is aktiválhatunk. Miután kiválasztottuk a megfelelő vonatot, a felület jobb felső sarkában elhelyezett óra-ikonnal rendelhetjük a figyelmeztetést az időponthoz. Roppant kínos és bosszantó, ha csak néhány percen múlik, velünk együtt fut-e ki a vonat az állomásról. A TElvira nem hiányozhat hát egy okostelefonról sem! Az ingyenes alkalmazás támogatja, hogy a mobil felületén widgetet helyezzünk el.

Tovább az android letöltés oldalra.