TED apk letöltés | TED előadások telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

TED

ted A TED alkalmazással már Android és iOS rendszerű készülékekkel is elérhető a népszerű előadássorozat. Minden, amiről gondolkodni érdemes – a legváltozatosabb témák, a legkarizmatikusabb beszédek, amelyek 18 perc alatt megváltoztathatják a teljes szemléletünket. Szórakoztatva tanít a TED, az alkalmazással most bárhol meghallgathatunk egy újabb előadást, ráadásul magyar feliratozással. Már offline-lejátszást is kapcsolhatunk, hogy óvjuk a telefon töltöttségét. TED-re fel!

Gyártó: TED Conferences LLC
Megnevezés: TED
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 467
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a TED?

Technológia, szórakoztatás, dizájn – ezzel indult a TED alapötlete. Viszont az alkalmazással ma már azt is megtudhatjuk, hogyan tehetünk tartóssá egy párkapcsolatot, vagy a női és férfi agy közötti lényeges különbségekről is hallgathatunk előadást. Hatalmas kínálattal, majdnem 100 feliratozási nyelvvel és letölthető anyagokkal a TED az egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb oktatási fórum. Ehhez bármikor hozzáférhetünk az app segítségével. Válasszunk témakört, olvassuk el a véleményezéseket, vagy, ha nincs időnk belehallgatni, mentsük el a kedvencekhez egy későbbi alkalomra. Akár le is tölthetjük a videókat, hogy internet nélkül is végighallgathassunk egy-egy érdekes témát. A felhasználóbarát felületnek és az átlátható menünek köszönhetően nekünk tényleg csak annyit kell eldönteni, melyik előadást indítjuk el a TED appon!

TED app használata

Lemaradtunk az utolsó TED-előadásról, vagy újranéznénk-újrahallgatnánk egy régebbit? Töltsük le az alkalmazást, és már bárhol bekapcsolódhatunk a műsorba. Ne aggódjunk, rendkívül helytakarékos az app. Amennyiben szükséges, a jobb felső sarokban állítsuk magyar nyelvre a felületet. A feliratozás alapszolgáltatás minden videóhoz. A nyitófelületen böngészhetünk a témák között, vagy a kereső ikon segítségével az érdeklődési körünknek megfelelőt kutathatunk. Söpörjük el balra a képernyőt, és máris az albumokat fürkészhetjük. Hallgassunk meg több előadást is ugyanarról a topikról. Navigáljunk a videók adatlapjaira és olvassuk el a rövid tartalomismertetőt.

ted-1
ted-2

A TED megújította az előadások fogalmát. Az appon most valóban kidolgozott, okos és tartalmas beszédeket hallgathatunk meg kitűnő minőségben. Ha nem tudunk dönteni, hagyjuk a TED appra, ajánljon nekünk egy előadást. A felső menüsorban találjuk a funkciót. Milyen 18 percet szeretnénk eltölteni, legyen a TED megdöbbentő, vagy vicces, esetleg gyönyörű vagy inspiráló? Jelöljük ki, mennyi időt tudunk rászánni az előadásra – és máris indíthatjuk a videót! Osszuk meg az ismerősökkel a legjobb beszéd-élményeinket már egy mozdulattal!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.