TED apk letöltés | TED előadások telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

TED

ted A TED alkalmazással már Android és iOS rendszerű készülékekkel is elérhető a népszerű előadássorozat. Minden, amiről gondolkodni érdemes – a legváltozatosabb témák, a legkarizmatikusabb beszédek, amelyek 18 perc alatt megváltoztathatják a teljes szemléletünket. Szórakoztatva tanít a TED, az alkalmazással most bárhol meghallgathatunk egy újabb előadást, ráadásul magyar feliratozással. Már offline-lejátszást is kapcsolhatunk, hogy óvjuk a telefon töltöttségét. TED-re fel!

Gyártó: TED Conferences LLC
Megnevezés: TED
Frissítés:
2018.03.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 551
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a TED?

Technológia, szórakoztatás, dizájn – ezzel indult a TED alapötlete. Viszont az alkalmazással ma már azt is megtudhatjuk, hogyan tehetünk tartóssá egy párkapcsolatot, vagy a női és férfi agy közötti lényeges különbségekről is hallgathatunk előadást. Hatalmas kínálattal, majdnem 100 feliratozási nyelvvel és letölthető anyagokkal a TED az egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb oktatási fórum. Ehhez bármikor hozzáférhetünk az app segítségével. Válasszunk témakört, olvassuk el a véleményezéseket, vagy, ha nincs időnk belehallgatni, mentsük el a kedvencekhez egy későbbi alkalomra. Akár le is tölthetjük a videókat, hogy internet nélkül is végighallgathassunk egy-egy érdekes témát. A felhasználóbarát felületnek és az átlátható menünek köszönhetően nekünk tényleg csak annyit kell eldönteni, melyik előadást indítjuk el a TED appon!

TED app használata

Lemaradtunk az utolsó TED-előadásról, vagy újranéznénk-újrahallgatnánk egy régebbit? Töltsük le az alkalmazást, és már bárhol bekapcsolódhatunk a műsorba. Ne aggódjunk, rendkívül helytakarékos az app. Amennyiben szükséges, a jobb felső sarokban állítsuk magyar nyelvre a felületet. A feliratozás alapszolgáltatás minden videóhoz. A nyitófelületen böngészhetünk a témák között, vagy a kereső ikon segítségével az érdeklődési körünknek megfelelőt kutathatunk. Söpörjük el balra a képernyőt, és máris az albumokat fürkészhetjük. Hallgassunk meg több előadást is ugyanarról a topikról. Navigáljunk a videók adatlapjaira és olvassuk el a rövid tartalomismertetőt.

ted-1
ted-2

A TED megújította az előadások fogalmát. Az appon most valóban kidolgozott, okos és tartalmas beszédeket hallgathatunk meg kitűnő minőségben. Ha nem tudunk dönteni, hagyjuk a TED appra, ajánljon nekünk egy előadást. A felső menüsorban találjuk a funkciót. Milyen 18 percet szeretnénk eltölteni, legyen a TED megdöbbentő, vagy vicces, esetleg gyönyörű vagy inspiráló? Jelöljük ki, mennyi időt tudunk rászánni az előadásra – és máris indíthatjuk a videót! Osszuk meg az ismerősökkel a legjobb beszéd-élményeinket már egy mozdulattal!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.