Tangram HD app letöltés | Tangram HD kirakós játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Tangram HD

tangram-hd A Tangram HD izgalmas alkalmazás a kreatív elmének. Kortól és ízléstől függetlenül bárki beleszerethet ebbe a puzzle-be, ahol különféle geometrikus formákból rakhatjuk ki az állatokat, vagy épp embersziluetteket. Már a kitöltésre váró alakok is rendkívül ötletesek, így biztosan nem unatkozunk, ha ezt a játékot telepítjük az okostelefonra. Buszozás közben, boltban sorban állva kapjuk elő az androidos készülékünket, és indítsuk el a Tangram HD appot. A különböző nehézségű puzzle-feladványok valódi szórakozást nyújtanak.

Gyártó: Pocket Storm
Megnevezés: Tangram HD
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 080
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Tangram HD app?

Egy kirakós játék, ahol tényleg feje tetejére állíthatjuk a világot! Nem csak egy egyszerű kirakós játék a Tangram HD, az app a kreatív énünket mozgósítja. Válasszuk ki a szimpatikus kategóriát, az emberi formákon túl rengeteg ötletes állat is várja a kihívást keresőket. Minden esetben meghatározott számú szögletes formát kell úgy elhelyeznünk a kitöltendő felületen, hogy azt teljesen lefedjük, és ne maradjon ki egy felesleges darab sem. Különböző nehézségi szintet állítottak fel a fejlesztők, hogy ezt az okos alkalmazást bárki megszerethesse. Igazán szép a Tangram HD letisztult felülete, és üdítő a puzzle-darabkák élénk színezése. Így még könnyebb előkapni a mobilt, és elindítani rajta ezt az egyszerű és nagyszerű kirakós játékot! Helyezzük át, forgassuk el, illesszük össze – gyorsan elsajátítható az app lényege. Biztosan nem unatkozik majd az elménk! Az illeszkedő darabok azonban első ránézésre nem mindig passzolnak a kitöltendő formába. Ne adjuk fel, hiszen végül minden háromszög és négyzet a helyére kerül, mi pedig büszkék lehetünk a teljesítményünkre.

Tangram HD használata

Puzzle-rajongók vagyunk? A Tangram HD app egy egyszerű felületű, ám mégis nagyon ötletes appot kínál, hogy a kreativitásunkat örömmel fejleszthessük tovább. Rendkívül kis helyet foglal el az alkalmazás, a játékhoz pedig elég csupán az okostelefonunk. Telepítsük, majd nyissuk meg, és már indulhat is a versenyfutás az idővel. A nehézségi szintek valójában ember-, állat-, hajó- és betűformákat takarnak, ezeket kell kitöltenünk színes szögletes formákkal. Közben a másodperc számláló sem kegyelmez majd nekünk. Rengeteg feladvány várja a lelkes felhasználókat, így bármikor átléphetünk egy újabbra, ha épp nehéznek találtuk az aktuális feladatot.

tangram-hd-1
tangram-hd-2

A mobiltelefon felületén érintéssel forgathatjuk el a formákat, így szabályozhatjuk azt, milyen módon kerülnek a feladvány körvonalán belülre. A képernyő felső részében találjuk meg a nyíl ikont, amely segít egy mozdulattal tükrözni a geometrikus alakzatokat. Ha már rutinosan használjuk az alapműveleteket, bizonyosan a stopperóra is kedvezőbb végeredményt mutat, és egyre gyorsabban fejezünk a kirakós játék feladványaival. Ha ötletes appra vágyunk, válasszuk a Tangram HD-t, amely a „jó szeműeket” is meg tudja izzasztani!

Tovább az android letöltés oldalra.