Tangram Mobile Browser apk letöltés | Tangram Mobil böngésző telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Tangram Mobil böngésző

tangram-browser A Tangram Mobil böngésző egy új internetes alkalmazás telefonra optimalizálva. Míg régen a böngészést kizárólag az asztali számítógépekhez kötöttük, ma inkább a laptopok kerülnek előtérbe. Az okostelefon képernyőjén azonban nem kifejezetten kényelmes és kellemes böngészni, pedig egyre inkább böngészünk a mobiltelefonokkal és a táblagépekkel, a készülékek pedig már mind többre képesek, nemcsak a közösségi portálok és chat-ablakok használatára alkalmasak.

Gyártó: LATERAL SV, INC.
Megnevezés: Tangram Mobil böngésző
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 531
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Tangram Mobil böngésző?

A Tangram Mobil böngésző, amely Androidos készülékre ingyen letölthető, segít élvezetesebbé és egyszerűbbé tenni a mobiltelefonokon történő böngészést. A böngészés így lesz egyszerű és hatékony. Például az alkalmazással lehetőség van egymás utáni keresések indítására. Ez azért hasznos, mert utána egyetlen oldalon láthatjuk és szelektálhatjuk az érdekes tartalmakat. A véglegesített tartalmak akár egymás mellett is olvashatóak, elmenthetőek, de ki is törölhetőek. Mappákba letöltve, akár témák szerint is tárolhatjuk a cikkeket. Készíthetünk képernyőképeket, de a cikk képeit is elmenthetjük. Akár jegyzeteket is hozzárendelhetünk egy-egy cikk, mappa vagy téma mellé. Az alkalmazás intelligens, hatékony és erős!

Tangram Mobil böngésző használata

A Tangram Mobil böngészőt nagyon könnyű használni. A letöltés és telepítés után már csak meg kell nyitnunk a felületet. A hagyományos böngészőkhöz hasonlóak írjuk be a keresési tartalmat, majd válasszuk ki a cikkeket, amelyeket el szeretnénk olvasni. Kattintsunk rá a kiszemelt írásra hosszan, majd a felugró ablakból jelöljük meg a kívánt lehetőséget. Például, ha új ablakban kívánjuk megnyitni az elemet, akkor azt. Az új ablakokkal lehetőség van arra is, hogy máskor visszatérjünk a cikkekhez, de ne veszítsük el az alap oldalt – ami egyébként a mobiltelefonoknál gyakori probléma.

tangram-browser-1
tangram-browser-2

Ahogyan a számítógépen megszoktuk már, úgy itt is beállíthatjuk a képkeresés funkciót. Egy-egy cikkből pedig részleteket is elmenthetünk kattintás és kiemeléssel, de fényképet is készíthetünk az adott oldalról. Tehát az egész szöveget elmenthetjük, hogy majd később olvassuk el, és a cikk képeit is eltárolhatjuk egy kattintással. Az összegyűjtött szövegeket az alkalmazás egy oldalon listázza, ahonnan újra szelektálhatunk, balra húzással menthetjük az érdekeset, jobbra húzással eltávolítjuk azt, ami nem keltette fel érdeklődésünket. A különféle szavakhoz tartozó hiperhivatkozásokat megőrizhetjük egy későbbi elolvasáshoz. A kijelölt cikkeket téma szerint mappákba rendezhetjük. Sőt, egyszerre akár két ablakot is nézhetünk. Így lesz a böngészés könnyű és élvezetes az androidos készülékeken is.

Tovább az android letöltés oldalra.