Talking Tom apk letöltése ingyen | Talking Tom telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Talking Tom

talking-tom A Talking Tom egy különleges szórakoztató alkalmazás, amelyet bárki ingyen letölthet az android vagy iphone telefonjára. Talking Tom Cat nem más, mint egy édes, zöldszemű macska, akik bájos hangján bármikor kapcsolatba léphet velünk, amikor csak szeretnénk - valójában egy virtuális barátot rejt a telefonunk. A Talking Tom több egy szóutánzó alkalmazásnál; a segítségével egyéb interakcióra nyílik lehetőség. A cica nem csak „papagáj funkcióban” működik, hanem saját megnyilvánulásai is vannak.

Gyártó: Outfit7
Megnevezés: Talking Tom
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
7 700
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.44 (17 szavazat)

Mi a Talking Tom?

A Talking Tom ingyenesen letölthető, kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes szórakozást biztosít. Az applikáció összesen 14 MB adatmennyiséget tartalmaz, ebből az is látható, hogy funkciói némileg korlátoltak. Túlzás lenne azt állítani, hogy az applikáció a legfejlettebb és legösszetettebb fejlesztőmunka eredménye, egyszerűségével mégis roppant kedves és szórakoztató. Tom Cat legfőbb tudománya a hangismétlés; ha mondunk neki valamit, azt meg fogja ismételni a saját érdekes hangján, miközben fülét a képernyőre tapasztja. Szórakoztató dolog viszonthallani magunkat egy macska nyávogó hangján - élmény, nemcsak a gyerekeknek!

Talking Tom használata

A Talking Tom alkalmazás gyors telepítését követően Tom cica máris a barátunk lesz. Készségesen „válaszol” a kérdéseinkre, ami tulajdonképpen hangutánzásban merül ki. De Tom Cica nem csak ezt tudja; az érintőképernyő segítségével kedveskedhetünk neki, simogathatjuk, kényeztethetjük, etethetjük.

talking-tom-1
talking-tom-2

Ezt nagyon élvezi. De akár meg is fenyíthetjük, ha úgy érezzük, rossz fát tett a tűzre! Ilyenkor az érintőképernyő koppintásával érhetjük el, hogy Tom cica „koppanjon” egyet. De miért is bántanánk szegényt, hiszen annyira kedves és aranyos? Inkább babusgassuk és itassuk meg tejjel, amit szintén a gombokkal tehetünk meg a képernyő felületén. A közös pillanatokról mintegy fél perces videó is készíthető, ami elmenthetünk, vagy akár fel is tölthetünk a videómegosztókra. A Talking Tom alkalmazás ingyenesen letölthető okostelefonra. Noha a funkciói erősen korlátozottak, így aligha nyújt tartós szórakozást, ideig-óráig mégis jókat lehet nevetni rajta. Sajnos egyetlenegy karaktert alkalmazhatunk, viszont az az egy roppant aranyos és szórakoztató - remek app az esti ellazulás mellé!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.