Születésnap app letöltés | Születésnap naptár alkalmazás Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Születésnap

szuletesnap A Születésnap nagyszerű emlékeztető, hogy sose felejtsük el a legfontosabb dátumokat - az alkalmazást bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. Egyszerű és letisztult, hirdetésmenetes applikáció, amellyel valóban elkerülhetők a kínos pillanatok: biztosak lehetünk abban, hogy egy ünnepi alkalmat sem szalasztunk, ha a Születésnap ott hever az androidos készülékünkön! A barátaink és a rokonaik, munkatársaink legfontosabb évfordulóját előre jelzi, hogy a köszöntések, ajándékok megfelelő időben landoljanak.

Gyártó: Open Me
Megnevezés: Születésnap
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 299
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Születésnap?

A Születésnap widgetet kihelyezhetjük a mobiltelefon felületére, hogy az aktuálisan közeledő ünnepi pillanatokról sose maradjunk le. A személyekhez rendelt dátumok és fényképek dekoratívak a képernyőn, így a kellemes összképhez is hozzájárulnak. Az alkalmazással ezentúl senki sem veszíti el a fonalat, ki és mikor született. A magánéletünket és a munkahelyünket is összeszervezi, leegyszerűsíti. Bármikor bővíthetjük az ünnepeltek listáját - a hozzáadás funkció pofonegyszerűen működik. Nyugodtan bízhatunk a Születésnapban, hiszen még visszaszámláló funkciót is építettek bele a fejlesztők. Nem véletlenül: ha korábban el is felejtjük, a lényeges pillanatban ott lehessünk.

Születésnap használata

Megkönnyíthetjük a dolgunk, ha hagyjuk, hogy az alkalmazás a Facebook-ismerőseink adatait vegye át. Így a megszerzett dátumokat később nem kell rögzítenünk, a Születésnap megteszi helyettünk. Minden kapcsolatunkat átmenti, ezért célszerű rangsorolni, hogy az adathalmazból valóban a fontos személyek maradjanak meg. Saját döntés kérdése, hogy mindenkit szeretnénk-e felköszönteni, vagy inkább csak a szűkebb körünkre fókuszálunk majd. Az applikációval képeslapot is küldhetünk az ünnepeltnek, amikor eljön a nagy nap! A tetszetős, ám egyszerű dizájn tökéletes párost alkot a felhasználóbarát felülettel. Az ünnepeltek listájához fényképek is társulnak. Amennyiben nyilvános a születés teljes dátuma, ezt is láthatjuk az androidos készüléken. A legfontosabb információ azonban az lesz, hogy hány napot kell még visszaszámolnunk a köszöntésig.

szuletesnap-1
szuletesnap-2

Ebben az iszonyatos információdömpinges hétköznapokban szinte már a zebrán sem tudunk átkelni, hogy ne felejtsünk el valami lényegeset az a néhány másodperc alatt. Az applikáció hatalmas segítség: megóv bennünket a kellemetlen pillanatoktól. Az emlékeztetőt mi magunk állíthatjuk be, 1-2 nappal, vagy egy egész héttel korábban figyelmeztessen a születésnapra. Mivel a külső tároló kerülnek az adatok, ha készüléket váltunk, nem kell aggódnunk a dátumok miatt - az újabb mobilon is viszontláthatjuk.

Tovább az android letöltés oldalra.