Sziget Fesztivál app letöltés | Sziget Fesztivál Budapest koncertek

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Sziget Fesztivál

sziget-fesztival A Sziget Fesztivál ingyenes app nemcsak kezdő fesztiválozóknak, de Sziget-lakóknak is kötelező alkalmazás. Elég csupán telepíteni az Android- vagy iPhone-készülékünkre, máris böngészhetjük a teljes fellépő listát! Rendkívül könnyű eligazodni a részletes programban, a térképes funkcióval pedig mindig képbe kerülünk, pontosan hányra és hova kell megérkeznünk. Hihetetlen, hogy a Sziget Fesztivál app mennyire felhasználóbarát. Töltsük le most, és biztosan nem maradunk le életünk koncertjéről sem!

Gyártó: Sziget
Megnevezés: Sziget Fesztivál
Frissítés:
2019.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 541
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Sziget Fesztivál?

Tegyük zsebre Magyarország egyik legokosabb fesztivál alkalmazását. Telepítsük a Sziget Fesztivál appot az okostelefonunkra, így az sem gond, ha a kinyomtatott programfüzetet és az előre megírt listát otthon hagyjuk. Egy igazi buli alkalmazás, amellyel folyamatosan böngészhetünk a fellépők között, egy helyen találjuk a kezdési időpontokat és a legfontosabb híreket is. A Sziget Fesztivál appal személyre szabhatjuk az egész fesztivál-időszakot: állítsuk össze vele a saját programjainkat, amelyet később bármikor megleshetünk a mobiltelefonunkról. A felületen minden lényeges adatot és érdekességet megtalálunk az előadókról, és egyetlen mozdulattal kideríthetjük azt is, a szomszédos színpadon épp milyen esemény zajlik. Okos és naprakész a Sziget Fesztivál app, amelynek az egyik leghasznosabb funkciója a térképes navigálás. Ha megnyitjuk a felületet, a leggyorsabb módon találhatunk oda a kiszemelt helyszínre. Bármennyire is elfáradunk a nap végére, erre az alkalmazásra biztosan számíthatunk, mindig képben lesz a legjobb koncertekkel és programokkal!

Sziget Fesztivál app használata

A Sziget Fesztivál app azért készült el, hogy kényelmesebbé és lendületessé tegye a Sziget-lakók életét. Egy mozdulattal telepíthetjük ezt a rendkívül hasznos programot, amely minden fontos információt és helyszínt tartalmaz. Kapjuk elő a zsebünkből az okostelefont, indítsuk el az appot, és máris böngészhetjük a kedvenceinket. Olvassuk el az ajánlókat, pörgessük át a programokat, listázzuk ki a legjobb koncerteket, fedezzünk fel magunknak újdonságokat. A letisztult felületen még a legfárasztóbb bulik után is gyorsan eligazodhatunk, ugyanis rendkívül könnyű a menük használata.

sziget-fesztival-1
sziget-fesztival-2

A hivatalos Sziget Fesztivál appal ingyenesen és azonnal hozzájutunk minden hírhez. Már felkészültünk a koncertre, de fogalmunk sincs, merre keressünk? Ez az alkalmazás nemcsak megmondja, de egy mozdulattal meg is mutatja, hova tartsunk. A térkép funkciót fogják a legtöbben szeretni, de a részletes napi programoknak is nagyon örülhetnek a felhasználók. Söpörjük oldalra a Sziget Fesztivál felületét, és napi illetve helyszínek szerinti lebontásban böngészhetjük az adatokat. Kijelölhetjük a fontos információkat, amelyeket egy helyre gyűjt az app. Telepítsük most, és rengeteg életre szóló élményre számíthatunk - ezzel az alkalmazással a legtöbbet hozhatjuk ki a Sziget Fesztiválból!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.