Sziget Fesztivál app letöltés | Sziget Fesztivál Budapest koncertek

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Sziget Fesztivál

sziget-fesztival A Sziget Fesztivál ingyenes app nemcsak kezdő fesztiválozóknak, de Sziget-lakóknak is kötelező alkalmazás. Elég csupán telepíteni az Android- vagy iPhone-készülékünkre, máris böngészhetjük a teljes fellépő listát! Rendkívül könnyű eligazodni a részletes programban, a térképes funkcióval pedig mindig képbe kerülünk, pontosan hányra és hova kell megérkeznünk. Hihetetlen, hogy a Sziget Fesztivál app mennyire felhasználóbarát. Töltsük le most, és biztosan nem maradunk le életünk koncertjéről sem!

Gyártó: Sziget
Megnevezés: Sziget Fesztivál
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 029
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Sziget Fesztivál?

Tegyük zsebre Magyarország egyik legokosabb fesztivál alkalmazását. Telepítsük a Sziget Fesztivál appot az okostelefonunkra, így az sem gond, ha a kinyomtatott programfüzetet és az előre megírt listát otthon hagyjuk. Egy igazi buli alkalmazás, amellyel folyamatosan böngészhetünk a fellépők között, egy helyen találjuk a kezdési időpontokat és a legfontosabb híreket is. A Sziget Fesztivál appal személyre szabhatjuk az egész fesztivál-időszakot: állítsuk össze vele a saját programjainkat, amelyet később bármikor megleshetünk a mobiltelefonunkról. A felületen minden lényeges adatot és érdekességet megtalálunk az előadókról, és egyetlen mozdulattal kideríthetjük azt is, a szomszédos színpadon épp milyen esemény zajlik. Okos és naprakész a Sziget Fesztivál app, amelynek az egyik leghasznosabb funkciója a térképes navigálás. Ha megnyitjuk a felületet, a leggyorsabb módon találhatunk oda a kiszemelt helyszínre. Bármennyire is elfáradunk a nap végére, erre az alkalmazásra biztosan számíthatunk, mindig képben lesz a legjobb koncertekkel és programokkal!

Sziget Fesztivál app használata

A Sziget Fesztivál app azért készült el, hogy kényelmesebbé és lendületessé tegye a Sziget-lakók életét. Egy mozdulattal telepíthetjük ezt a rendkívül hasznos programot, amely minden fontos információt és helyszínt tartalmaz. Kapjuk elő a zsebünkből az okostelefont, indítsuk el az appot, és máris böngészhetjük a kedvenceinket. Olvassuk el az ajánlókat, pörgessük át a programokat, listázzuk ki a legjobb koncerteket, fedezzünk fel magunknak újdonságokat. A letisztult felületen még a legfárasztóbb bulik után is gyorsan eligazodhatunk, ugyanis rendkívül könnyű a menük használata.

sziget-fesztival-1
sziget-fesztival-2

A hivatalos Sziget Fesztivál appal ingyenesen és azonnal hozzájutunk minden hírhez. Már felkészültünk a koncertre, de fogalmunk sincs, merre keressünk? Ez az alkalmazás nemcsak megmondja, de egy mozdulattal meg is mutatja, hova tartsunk. A térkép funkciót fogják a legtöbben szeretni, de a részletes napi programoknak is nagyon örülhetnek a felhasználók. Söpörjük oldalra a Sziget Fesztivál felületét, és napi illetve helyszínek szerinti lebontásban böngészhetjük az adatokat. Kijelölhetjük a fontos információkat, amelyeket egy helyre gyűjt az app. Telepítsük most, és rengeteg életre szóló élményre számíthatunk - ezzel az alkalmazással a legtöbbet hozhatjuk ki a Sziget Fesztiválból!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.