Sudoku app letöltés ingyen| Sudoku játék mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Sudoku

sudoku A Sudoku a világ egyik legnépszerűbb táblajátéka, egyre többen játsszák az ingyenesen letölthető alkalmazással. A Sudoku a világ egyik legkedveltebb logikai játéka, amely kiválóan tornáztatja az emberi agyat. Az utóbbi években nagyfokú népszerűségre tett szert, a világon mindenhol ismerik és szeretik! Elterjedésében nagy szerepet játszott az okostelefonok térnyerése. Noha a Sudoku papíralapon született, az ilyen jellegű játékmenet soha nem vált igazán kedvenccé. Közkedveltségének legfőbb oka alighanem az egyszerűsége, hiszen bárhol és bármikor játszható.

Gyártó: Genina.com
Megnevezés: Sudoku
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 483
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Sudoku?

A Sudoku ingyenesen letölthető játék alkalmazás, amely bármely Android vagy iOS rendszerrel futó telefonon alkalmazható. A játékmenet relatív egyszerű; olyan módon kell kitölteni a táblázat üres rubrikáit, hogy minden egyes sorban, oszlopban és 3x3-as tömbben is minden szám csak egyetlen egyszer szerepeljen. Elsőre ez a játékszabály egyszerűnek tűnik, de mégis megtornáztatja az agyat. A játékmenetet számos könnyítés teszi felhasználóbaráttá; az alkalmazás többek között rendelkezik undo-redo funkcióval, pontszámok és rekordok archiválásával, automatikus mentéssel, intelligens lépés javaslatokkal és számos más hasznos funkcióval.

Sudoku használata

A Sudoku ingyenesen letölthető és telepíthető Android és iPhone applikáció, ami garantáltan kellemes időtöltést és hatékony agytornát jelent. A játék legfőbb szabálya, hogy minden egyes sorban, oszlopban és 3x3-az tömbben egyetlen számjegy csak egyszer szerepelhet. A feladatot nehezíti vagy épp könnyebbé teszi, hogy a játék megkezdésekor már részben ki van töltve a táblázat, így a meglévő számjegyekhez kell alkalmazkodnunk a továbbiakban. Mindenki a saját fejlettségi szintjének megfelelő beállítást választhatja; rendelkezésre áll könnyű, középhaladó, haladó és extrém szint.

sudoku-1
sudoku-2

Minél nehezebb szintet választunk, annál kevesebb számjegy szerepel a táblázatban a játék indításakor, azaz annál többet kell magunknak beilleszteni. A játék igényes grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően a játékmenet nem csak kellemesebb, de könnyebben áttekinthető is. A változatosságot a pályák sokasága jelenti; annyi különböző pálya áll rendelkezésre, ami garantálja az ismétlődés elkerülését, illetve az ismétlődés felismerhetetlenségét.

p>Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.