Sudoku app letöltés ingyen| Sudoku játék mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Sudoku

sudoku A Sudoku a világ egyik legnépszerűbb táblajátéka, egyre többen játsszák az ingyenesen letölthető alkalmazással. A Sudoku a világ egyik legkedveltebb logikai játéka, amely kiválóan tornáztatja az emberi agyat. Az utóbbi években nagyfokú népszerűségre tett szert, a világon mindenhol ismerik és szeretik! Elterjedésében nagy szerepet játszott az okostelefonok térnyerése. Noha a Sudoku papíralapon született, az ilyen jellegű játékmenet soha nem vált igazán kedvenccé. Közkedveltségének legfőbb oka alighanem az egyszerűsége, hiszen bárhol és bármikor játszható.

Gyártó: Genina.com
Megnevezés: Sudoku
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 523
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Sudoku?

A Sudoku ingyenesen letölthető játék alkalmazás, amely bármely Android vagy iOS rendszerrel futó telefonon alkalmazható. A játékmenet relatív egyszerű; olyan módon kell kitölteni a táblázat üres rubrikáit, hogy minden egyes sorban, oszlopban és 3x3-as tömbben is minden szám csak egyetlen egyszer szerepeljen. Elsőre ez a játékszabály egyszerűnek tűnik, de mégis megtornáztatja az agyat. A játékmenetet számos könnyítés teszi felhasználóbaráttá; az alkalmazás többek között rendelkezik undo-redo funkcióval, pontszámok és rekordok archiválásával, automatikus mentéssel, intelligens lépés javaslatokkal és számos más hasznos funkcióval.

Sudoku használata

A Sudoku ingyenesen letölthető és telepíthető Android és iPhone applikáció, ami garantáltan kellemes időtöltést és hatékony agytornát jelent. A játék legfőbb szabálya, hogy minden egyes sorban, oszlopban és 3x3-az tömbben egyetlen számjegy csak egyszer szerepelhet. A feladatot nehezíti vagy épp könnyebbé teszi, hogy a játék megkezdésekor már részben ki van töltve a táblázat, így a meglévő számjegyekhez kell alkalmazkodnunk a továbbiakban. Mindenki a saját fejlettségi szintjének megfelelő beállítást választhatja; rendelkezésre áll könnyű, középhaladó, haladó és extrém szint.

sudoku-1
sudoku-2

Minél nehezebb szintet választunk, annál kevesebb számjegy szerepel a táblázatban a játék indításakor, azaz annál többet kell magunknak beilleszteni. A játék igényes grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően a játékmenet nem csak kellemesebb, de könnyebben áttekinthető is. A változatosságot a pályák sokasága jelenti; annyi különböző pálya áll rendelkezésre, ami garantálja az ismétlődés elkerülését, illetve az ismétlődés felismerhetetlenségét.

p>Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.