Subway Surfer apk letöltés | Subway Surfer játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Subway Surfer

subway-surfer A Subway Surfer egy igazi laza és száguldós játék! Az alkalmazással most mi is gördeszkásokká válhatunk, miközben nagy sebességre kapcsolva rohanunk a sínek között, kerülgetjük a vagonokat, felpattanunk a szerelvényekre, behúzzuk a nyakunkat az alagútnál, vagy épp lehúzódunk egy átjáró alatt. A Subway Surfer nemcsak egy vágtázós játék: minél ügyesebben mozgunk a térben, annál több érmét gyűjthetünk be, a jutalom pedig nem marad el! A merészek és bevállalósak élvezni fogják a gördeszkás száguldást.

Gyártó: Kiloo
Megnevezés: Subway Surfer
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 227
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.25 (2 szavazat)

Mi a Subway Surfer?

Izgalmas pálya, remek akadályokkal – 100% rohanás, azonban most nem az autók szerelmeseinek kedveznek a fejlesztők. Egy laza hangulatú, kedves szubkultúra, a gördeszkások költöznek a kijelzőre. A valóságban nagy eséllyel sosem vágtáznánk a metrószerelvények között és rohannánk végig a síneken. A Subway Surfer app 3D-s grafikájával azonban élethű mását kapjuk a helyzetnek, így még jobban beleélhetjük magunkat a karakterek mozgásába. Rendkívül könnyen irányíthatjuk a gördeszkásokat, a reflexünk dönt majd a sikerességről. Ugorjunk, kerüljünk, húzódjunk le, pattanjunk deszkára, hogy az ellenőr ne érhessen be bennünket...Utazás közben különösen jót szórakozhatunk ezzel a fesztelen hangulatú játékkal! Most birtokba vehetjük a szerelvényeket ezzel a látványos grafikával megrajzolt alkalmazással. Legyünk bátrak, és hívjuk ki a barátaikat egy versenyre. A csapatjátékosoknak is van egy jó hírünk: a pályán egyszerre többen is elindulhatnak!

Subway Surfer használata

Itt az ideje, hogy megismerkedjünk a Subway Surfer app-pal, különösen akkor, ha a száguldás, a mozgás szerelmesei vagyunk. Telepítsük az alkalmazást az okostelefonra vagy táblagépre, és már pályára is állíthatjuk a kedvenc gördeszkásunkat. A játékban minél több aranytallért kell bezsebelnünk, miközben a metrószerelvény és a sínhálózat akadályaiba ütközhetünk. A fejlesztők egy nagyon kedves és lezser hangulatú programot fejlesztettek ki, ahol nagy hangsúlyt kapnak a reflexek és a sebesség. Válasszuk ki a nekünk szimpatikus karaktert, az alkalmazás a hozzárendelt profilon rögzíti majd az eredményeinket. Nemcsak a saját teljesítményünket követhetjük nyomon, a legjobb pályaidőket szintén átböngészhetjük a felületen.

subway-surfer-1
subway-surfer-2

Könnyű megszeretni a szimpatikus karakterekkel működő Subway Surfer játékot. A mobiltelefon felületéről oldalirányba, illetve le-fel történő ujjhúzogatással befolyásolhatjuk a gördeszkások mozgását a rendkívül szép 3D-s pályákon. Egymás utáni gyors érintéssel pedig a szaladó figurák gördeszkára pattannak, így biztosan meglóghatnak az őket üldöző ellenőrök elől. Igazi kihívás folyamatosan mozgásban lenni, minél gyorsabban begyűjteni a jutalmakat, és útközben minden akadályt sikeresen túlélni. A Subway Surfer app utazás közben a legstílusosabb játék!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.