Strand Fesztivál app letöltés | Strand Fesztivál programok telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Strand Fesztivál

strand-fesztival A Strand Fesztivál ingyenes applikációt mindenképp tegyük zsebre a mobilunkkal, ha Zamárdi felé vesszük az irányt. A Balaton egyik legnépszerűbb fesztiváljának hivatalos appját már Android- és iPhone-készülékekre is telepíthetjük. Okos és naprakész, ráadásul, ha aktiváljuk az értesítés funkciót, egy programról sem maradunk le. Pihenjünk, lazítsunk, böngésszünk a fellépők között, hallgassunk bele a zeneszámokba, állítsuk össze a saját programunkat a Strand Fesztivál appal! Töltsük le, és biztos odaérünk a koncertekre!

Gyártó: Sziget
Megnevezés: Strand Fesztivál
Frissítés:
2019.10.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 249
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Strand Fesztivál?

Azt sem tudjuk, hova tettük a programfüzetet? Inkább egy másik koncertre néznénk el? Csoda, ha befutunk a kedvenc fellépőink kezdőakkordjára? A Strand Fesztivál app most mindent fejben tart - helyettünk is, és gondoskodik arról, hogy időben útra keljünk. Egy felületen találjuk meg a fesztivál összes fontos információját: bárhol ránézhetünk az aktuális koncertekre, átböngészhetjük az együttesek listáját, utána olvashatunk az ismeretlen fellépőknek. Ez az okostelefon alkalmazás arra született, hogy laza hangulatban tölthessük a balatoni napokat, mégse maradjunk le a nyár legjobb programjairól. A Strand Fesztivál térképe bármikor elnavigál bennünket a különböző helyszínekre, így biztosak lehetünk benne, hogy jó irányba tartunk. Indítsuk el ezt a szép és letisztult felületet, most a fellépők zenéivel rá is hangolódhatunk az augusztusi fesztiválozásra!

Strand Fesztivál app használata

A Strand Fesztivál egy igazi nyári applikáció: rendkívül könnyen kezelhető és szórakoztató. Sok-sok érdekességet böngészhetünk a felületén, és minden lényeges információt megtalálunk, ha Zamárdiba készülünk a nyár egyik legnagyobb bulijára. Telepítsük ezt az okos alkalmazás, hogy máris használhassuk a menü-funkciókat. Olvassunk ajánlót, lapozzuk át a Programtáblát. Mindent fellépőt megtalálunk ABC-rendbe szedve is, de a Térkép segítségével vizuálisan is beazonosíthatjuk a helyszíneket. Mindent tud, amire egy fesztiválozó kíváncsi lehet!

strand-fesztival-1
strand-fesztival-2

A Strand Fesztivál app nemcsak színes és letisztult, de sok érdekességet közöl a fellépőkről is. Találjunk magunknak új kedvencet: böngésszünk adatlapokat és hallgassuk meg a felületre feltöltött zeneszámokat. Akár Zamárdiban, a helyszínen is összeállíthatunk magunknak egy programot - vagy a Balaton felé tartva a vonaton. Mindenhova magunkkal vihetjük az okostelefon applikációt, hogy felkészülhessünk a Strand Fesztiválra. Ha a Balaton-parton úgy érezzük, végleg elnyelt bennünket a tömeg, csak kapjuk elő a mobilt, hiszen a térkép funkció biztos útba igazít bennünket. Egyszerűen találhatjuk meg az összes színpadot és programhelyszínt. Nem véletlenül ez a fesztivál a Balaton Ritmusa - ezzel a remek appal pedig már most rákapcsolódhatunk a hangulatára!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.