Strand Fesztivál app letöltés | Strand Fesztivál programok telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Strand Fesztivál

strand-fesztival A Strand Fesztivál ingyenes applikációt mindenképp tegyük zsebre a mobilunkkal, ha Zamárdi felé vesszük az irányt. A Balaton egyik legnépszerűbb fesztiváljának hivatalos appját már Android- és iPhone-készülékekre is telepíthetjük. Okos és naprakész, ráadásul, ha aktiváljuk az értesítés funkciót, egy programról sem maradunk le. Pihenjünk, lazítsunk, böngésszünk a fellépők között, hallgassunk bele a zeneszámokba, állítsuk össze a saját programunkat a Strand Fesztivál appal! Töltsük le, és biztos odaérünk a koncertekre!

Gyártó: Sziget
Megnevezés: Strand Fesztivál
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 379
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Strand Fesztivál?

Azt sem tudjuk, hova tettük a programfüzetet? Inkább egy másik koncertre néznénk el? Csoda, ha befutunk a kedvenc fellépőink kezdőakkordjára? A Strand Fesztivál app most mindent fejben tart - helyettünk is, és gondoskodik arról, hogy időben útra keljünk. Egy felületen találjuk meg a fesztivál összes fontos információját: bárhol ránézhetünk az aktuális koncertekre, átböngészhetjük az együttesek listáját, utána olvashatunk az ismeretlen fellépőknek. Ez az okostelefon alkalmazás arra született, hogy laza hangulatban tölthessük a balatoni napokat, mégse maradjunk le a nyár legjobb programjairól. A Strand Fesztivál térképe bármikor elnavigál bennünket a különböző helyszínekre, így biztosak lehetünk benne, hogy jó irányba tartunk. Indítsuk el ezt a szép és letisztult felületet, most a fellépők zenéivel rá is hangolódhatunk az augusztusi fesztiválozásra!

Strand Fesztivál app használata

A Strand Fesztivál egy igazi nyári applikáció: rendkívül könnyen kezelhető és szórakoztató. Sok-sok érdekességet böngészhetünk a felületén, és minden lényeges információt megtalálunk, ha Zamárdiba készülünk a nyár egyik legnagyobb bulijára. Telepítsük ezt az okos alkalmazás, hogy máris használhassuk a menü-funkciókat. Olvassunk ajánlót, lapozzuk át a Programtáblát. Mindent fellépőt megtalálunk ABC-rendbe szedve is, de a Térkép segítségével vizuálisan is beazonosíthatjuk a helyszíneket. Mindent tud, amire egy fesztiválozó kíváncsi lehet!

strand-fesztival-1
strand-fesztival-2

A Strand Fesztivál app nemcsak színes és letisztult, de sok érdekességet közöl a fellépőkről is. Találjunk magunknak új kedvencet: böngésszünk adatlapokat és hallgassuk meg a felületre feltöltött zeneszámokat. Akár Zamárdiban, a helyszínen is összeállíthatunk magunknak egy programot - vagy a Balaton felé tartva a vonaton. Mindenhova magunkkal vihetjük az okostelefon applikációt, hogy felkészülhessünk a Strand Fesztiválra. Ha a Balaton-parton úgy érezzük, végleg elnyelt bennünket a tömeg, csak kapjuk elő a mobilt, hiszen a térkép funkció biztos útba igazít bennünket. Egyszerűen találhatjuk meg az összes színpadot és programhelyszínt. Nem véletlenül ez a fesztivál a Balaton Ritmusa - ezzel a remek appal pedig már most rákapcsolódhatunk a hangulatára!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.