Spotify app ingyenes letöltés | Spotify Music premium apk

 
Ingyenes programok információs portálja

Spotify Music

spotify-music A Spotify Music napjaink méltán legnépszerűbb zenehallgató Android alkalmazása! A Spotify Music üstökösként robbant be a köztudatba és rendkívül hamar ismertséget szerzett magának. Az ingyenesen letölthető Android alkalmazásnak köszönhetően a mobiltelefonok és táblagépek tulajdonosai is használhatják a zenehallgató applikációt. A Spotify Music app olyan szabadságot ad a felhasználóknak, ami igazán népszerűvé tette; használata gyors és kényelmes, a zenei tartalmak pedig letöltés nélkül is elérhetők.

Gyártó: Spotify Ltd.
Megnevezés: Spotify Music
Frissítés:
2020.10.01.
Operációs rendszer:
Android
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 788
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Spotify Music?

A Spotify Music zenejátszó applikációt sokan úgy emlegetik, mint a YouTube kihívóját. A két eszköz funkcióiban eltér, ugyanis a Spotify Music zenelejátszó, míg a YouTube videó lejátszó alkalmazás. Ám mindkettő számos olyan fejlesztéssel rendelkezik, ami a maga kategóriájában elnyerte a felhasználók tetszését. A lejátszási listák szerkesztésének és rendezésének lehetősége, az online kapcsolat támogatása és a lekérhető zenék hihetetlenül bő kínálata nagyszerűvé teszi a Spotify Music alkalmazását. A zenetárban hihetetlen mennyiségű dal található, ahol mindenki megtalálja a maga ízlésvilágának megfelelő slágereket.

Spotify Music használata

A Spotify Music alkalmazás relatív új szereplő a piacon, ennek megfelelően igényes és modern dizájnnal jelentkezik. A felület nem csak szép, de rendkívül felhasználóbarát is, könnyen áttekinthető és jól navigálható. A sötét tónusú dizájn csodálatosan szép, illeszkedik abba a képbe, amit egy igényes zenelejátszó applikációtól elvárhatunk.

spotify-music-1
spotify-music-2

A felhasználói felület kezelése roppant egyszerű; egy koppintással elindíthatunk egy dalt, kiválaszthatjuk a kedvenc előadónk lejátszó listáját, egész albumokat helyezhetünk a lejátszási listába, de saját válogatásokat is készíthetünk.

Ha pedig nem szeretnénk a zenék rendszerezésével foglalkozni, beállíthatunk véletlenszerű lejátszást. Az ingyenesen használható Android alkalmazás lehetőséget jelent bármely dal meghallgatására, de az applikáció prémium funkciókkal is rendelkezik; ebben a módban a zenéket le tudjuk tölteni, megszabadulhatunk minden reklámtól és még jobb hangminőségben élvezhetjük a zenéket.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.