Sonic Dash app letöltés | Sonic Dash játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Sonic Dash

sonic-dash A Sonic Dash applikációnak köszönhetően elég csak a zsebből előrántani az okostelefonunkat, máris maximális sebességre kapcsolhatunk Sonic-kal. Őrületes száguldás a világ leghíresebb sündisznójával! Érdemes letesztelni a gyors reflexünket ezzel a népszerű kék lénnyel: a játékban ugyanis óriási hangsúlyt kap az ügyesség. Képesek vagyunk-e felvenni és követni Sonic rohanását? A fantasztikus játékban minden pályán 3D-s térben mozoghatunk, így a kikerülendő akadályok még élethűbben jelennek meg!

Gyártó: SEGA
Megnevezés: Sonic Dash
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 200
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Sonic Dash?

Vég nélküli száguldásba foghatunk a Sonic Dash alkalmazással. A rendkívül szimpatikus kék sündisznót különböző pályákon indíthatjuk el. Különösen vonzó az app grafikája, amit a 3D-s terek még szebbé varázsolnak! Sonic csak arra vár, hogy útnak indulhasson. Kerüljük ki, ugorjuk ár, romboljuk szét az akadályokat, miközben őrületes sebességgel haladunk a pályán. Koncentrált figyelem nélkül hamar újra a start vonalhoz állít bennünket az app, ezért igazi kihívás a reflexek számára. A Sonic Dash mindennel felruházza a karakter, hogy hatékonyabban teljesíthessük a pályát: az aranykarikákért cserébe segítő eszközüket kapunk, pajzzsal és gyűrű mágnessel erősíthetjük magunkat, de Sonic a támogató barátokra is számíthat. Nemcsak a rögzített akadályok, de olykor a felbukkanó gonosz figurák is megnehezítik a sün feladatát. Az ötletes mobil játék app igazi kedvenc kortól függetlenül. A Facebook-on keresztül pedig kihívhatjuk barátainkat is egy Sonic-párbajra! Irányítsuk talpraesetten a Sonic Dash app főhősét, és győzzük le a gonosz Dr. Eggmant és a halálos Zazzt!

Sonic Dash használata

Telepítsük a Sonic Dash alkalmazást, és egy őrületes játékot kapunk, amelyet okostelefonnal már bárhol elindíthatunk. A letöltést követően azonnal szabad utat adunk a száguldásnak: érintéssel segíthetjük Sonicot hogy ügyesen kerülje ki a pálya akadályait. Sosem volt még ennyire gyors és népszerű egy sün. Ne hagyjuk lelassulni a figurát, a képernyő alsó részén állítsuk magasabbra a száguldás fokát. Gyűjtsük be az aranykarikákat, mert a magasabb pontszámért cserébe Sonic még erősebben és felkészültebben léphet a pálya következő szakaszára. Csodálatos grafika teszi élvezetessé ezt a nem hétköznapi rohanást!

sonic-dash-1
sonic-dash-2

Sonic figurája nem marad egyedül a felbukkanó ellenségekkel szemben, válasszunk számára segítő barátot. Egy jól teljesített pályaszakaszért cserébe pedig egyéb fejlesztésekhez is hozzájut a hősünk, így könnyebb lesz irányítani a sebesen mozgó sünt! Pálmafákkal övezett zöld útszakasz, vagy az antik görög világot idéző kolosszusokkal borított sztráda – változatos és remek kihívás a Sonic Dash app a tempó szerelmeseinek! A program végtelenségig játszható, valóban a mi ügyességünktől függ, meddig jutunk. Garantált függőség!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.