Sonic Dash app letöltés | Sonic Dash játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Sonic Dash

sonic-dash A Sonic Dash applikációnak köszönhetően elég csak a zsebből előrántani az okostelefonunkat, máris maximális sebességre kapcsolhatunk Sonic-kal. Őrületes száguldás a világ leghíresebb sündisznójával! Érdemes letesztelni a gyors reflexünket ezzel a népszerű kék lénnyel: a játékban ugyanis óriási hangsúlyt kap az ügyesség. Képesek vagyunk-e felvenni és követni Sonic rohanását? A fantasztikus játékban minden pályán 3D-s térben mozoghatunk, így a kikerülendő akadályok még élethűbben jelennek meg!

Gyártó: SEGA
Megnevezés: Sonic Dash
Frissítés:
2019.05.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 118
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Sonic Dash?

Vég nélküli száguldásba foghatunk a Sonic Dash alkalmazással. A rendkívül szimpatikus kék sündisznót különböző pályákon indíthatjuk el. Különösen vonzó az app grafikája, amit a 3D-s terek még szebbé varázsolnak! Sonic csak arra vár, hogy útnak indulhasson. Kerüljük ki, ugorjuk ár, romboljuk szét az akadályokat, miközben őrületes sebességgel haladunk a pályán. Koncentrált figyelem nélkül hamar újra a start vonalhoz állít bennünket az app, ezért igazi kihívás a reflexek számára. A Sonic Dash mindennel felruházza a karakter, hogy hatékonyabban teljesíthessük a pályát: az aranykarikákért cserébe segítő eszközüket kapunk, pajzzsal és gyűrű mágnessel erősíthetjük magunkat, de Sonic a támogató barátokra is számíthat. Nemcsak a rögzített akadályok, de olykor a felbukkanó gonosz figurák is megnehezítik a sün feladatát. Az ötletes mobil játék app igazi kedvenc kortól függetlenül. A Facebook-on keresztül pedig kihívhatjuk barátainkat is egy Sonic-párbajra! Irányítsuk talpraesetten a Sonic Dash app főhősét, és győzzük le a gonosz Dr. Eggmant és a halálos Zazzt!

Sonic Dash használata

Telepítsük a Sonic Dash alkalmazást, és egy őrületes játékot kapunk, amelyet okostelefonnal már bárhol elindíthatunk. A letöltést követően azonnal szabad utat adunk a száguldásnak: érintéssel segíthetjük Sonicot hogy ügyesen kerülje ki a pálya akadályait. Sosem volt még ennyire gyors és népszerű egy sün. Ne hagyjuk lelassulni a figurát, a képernyő alsó részén állítsuk magasabbra a száguldás fokát. Gyűjtsük be az aranykarikákat, mert a magasabb pontszámért cserébe Sonic még erősebben és felkészültebben léphet a pálya következő szakaszára. Csodálatos grafika teszi élvezetessé ezt a nem hétköznapi rohanást!

sonic-dash-1
sonic-dash-2

Sonic figurája nem marad egyedül a felbukkanó ellenségekkel szemben, válasszunk számára segítő barátot. Egy jól teljesített pályaszakaszért cserébe pedig egyéb fejlesztésekhez is hozzájut a hősünk, így könnyebb lesz irányítani a sebesen mozgó sünt! Pálmafákkal övezett zöld útszakasz, vagy az antik görög világot idéző kolosszusokkal borított sztráda – változatos és remek kihívás a Sonic Dash app a tempó szerelmeseinek! A program végtelenségig játszható, valóban a mi ügyességünktől függ, meddig jutunk. Garantált függőség!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.