Smash Hit full apk letöltés | Smash Hit játék mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Smash Hit

smash-hit A Smash Hit app-pal most igazi következmények nélkül törhetünk, sőt, akkor lesz kiemelkedő a statisztikánk, ha minél nagyobb arányban zúzzuk darabokra a kijelölt üvegfelületeket. A szürreális utazás és a valós fizikai törvények izgalmas keveréke ez az ingyenesen telepíthető játék. A Smash Hit azonban több mint öncélú rombolás. A fantasztikus grafikával ötvözött meditatív zene szinte álomvilágba repíti a felhasználót, ahol azonban csak szigorú koncentrációval, figyelemmel és megfelelő időzítéssel ütnek jól a fémgolyók.

Gyártó: Mediocre
Megnevezés: Smash Hit
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 222
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Smash Hit?

A Smash Hit alkalmazás a harmónia, a zene és a megnyugtató színek világát hozza el az androidos készülékekre. Ebben a relaxációs közegben mégis az üvegfelületek összetörésével és rombolással juthatunk előre. Több mint 50 különböző szobában állhatunk a startvonalhoz, hogy minden összpontosításunkat bevetve ügyesen találjunk célba az üvegtárgyak felületén. Már 11 grafikai háttérből választhatunk pályatémát, és, hogy még valóságosabbá válhasson a játék tere, minden szinten valódi üveg-törés effektek társulnak az apphoz. Helyezzük el az ujjunkat a képernyőn, majd a begördülő fémgolyókat repítsük egy lökő mozdulattal az törékeny felületeknek. Ha megfelelő ütemben érünk a kijelzőhöz, a golyókkal eredményesen rombolunk majd. Saját statisztikánkat pedig mentsük felhőre, hogy később bárhonnan elérhessük. Már társasjátékként is jól működik a Smash Hit app, akár kooperálva, akár egymás ellenében pályára léphetnek a személyek. Bármikor megszakíthatjuk a játékot, később onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk.

Smash Hit használata

A Smash Hit appot a koncentráció és az időzítés szerelmeseinek hozták létre. A meseszerű, szürreális világ zenéje és grafikája egyedülálló, a tükröződő üvegfelület különlegessé varázsolja az alkalmazást. Telepítsük az ingyenes Smash Hit játékot, és egy mozdulattal beléphetünk ebbe az univerzumba. Ha többen is csatlakoznánk a pályához, a nyitó felületen tudjuk kiválasztani a több játékos opciót. Itt találjuk a szobákat – jelöljük ki azt, amelyik megfelel számunkra a játékhoz. Nemcsak erősségi szintekben térnek el egymástól, de a pálya jellegében is.

smash-hit-1
smash-hit-2

Igazi csodavilág vár bennünket, bármelyik teret is választjuk ki végül. A golyók mozgására és az előrehaladásunkra szinkronizált zene valóban egyedi hangulatúvá teszi ezt az egyszerű szabályokra épülő játékot. A Smash Hit app kiemelkedik a szépségével a többi alkalmazás közül. Mindenképp érdemes telepíteni, hiszen bármikor kiszakíthat bennünket a hétköznapi pörgésből, és cserébe tartalmas szórakozást kínál. Ha egyedi, karakteres és ügyes alkalmazásra vágyunk, ezt töltsük le az okostelefonunkra!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.