Smash Hit full apk letöltés | Smash Hit játék mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Smash Hit

smash-hit A Smash Hit app-pal most igazi következmények nélkül törhetünk, sőt, akkor lesz kiemelkedő a statisztikánk, ha minél nagyobb arányban zúzzuk darabokra a kijelölt üvegfelületeket. A szürreális utazás és a valós fizikai törvények izgalmas keveréke ez az ingyenesen telepíthető játék. A Smash Hit azonban több mint öncélú rombolás. A fantasztikus grafikával ötvözött meditatív zene szinte álomvilágba repíti a felhasználót, ahol azonban csak szigorú koncentrációval, figyelemmel és megfelelő időzítéssel ütnek jól a fémgolyók.

Gyártó: Mediocre
Megnevezés: Smash Hit
Frissítés:
2018.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 890
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Smash Hit?

A Smash Hit alkalmazás a harmónia, a zene és a megnyugtató színek világát hozza el az androidos készülékekre. Ebben a relaxációs közegben mégis az üvegfelületek összetörésével és rombolással juthatunk előre. Több mint 50 különböző szobában állhatunk a startvonalhoz, hogy minden összpontosításunkat bevetve ügyesen találjunk célba az üvegtárgyak felületén. Már 11 grafikai háttérből választhatunk pályatémát, és, hogy még valóságosabbá válhasson a játék tere, minden szinten valódi üveg-törés effektek társulnak az apphoz. Helyezzük el az ujjunkat a képernyőn, majd a begördülő fémgolyókat repítsük egy lökő mozdulattal az törékeny felületeknek. Ha megfelelő ütemben érünk a kijelzőhöz, a golyókkal eredményesen rombolunk majd. Saját statisztikánkat pedig mentsük felhőre, hogy később bárhonnan elérhessük. Már társasjátékként is jól működik a Smash Hit app, akár kooperálva, akár egymás ellenében pályára léphetnek a személyek. Bármikor megszakíthatjuk a játékot, később onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk.

Smash Hit használata

A Smash Hit appot a koncentráció és az időzítés szerelmeseinek hozták létre. A meseszerű, szürreális világ zenéje és grafikája egyedülálló, a tükröződő üvegfelület különlegessé varázsolja az alkalmazást. Telepítsük az ingyenes Smash Hit játékot, és egy mozdulattal beléphetünk ebbe az univerzumba. Ha többen is csatlakoznánk a pályához, a nyitó felületen tudjuk kiválasztani a több játékos opciót. Itt találjuk a szobákat – jelöljük ki azt, amelyik megfelel számunkra a játékhoz. Nemcsak erősségi szintekben térnek el egymástól, de a pálya jellegében is.

smash-hit-1
smash-hit-2

Igazi csodavilág vár bennünket, bármelyik teret is választjuk ki végül. A golyók mozgására és az előrehaladásunkra szinkronizált zene valóban egyedi hangulatúvá teszi ezt az egyszerű szabályokra épülő játékot. A Smash Hit app kiemelkedik a szépségével a többi alkalmazás közül. Mindenképp érdemes telepíteni, hiszen bármikor kiszakíthat bennünket a hétköznapi pörgésből, és cserébe tartalmas szórakozást kínál. Ha egyedi, karakteres és ügyes alkalmazásra vágyunk, ezt töltsük le az okostelefonunkra!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.