Relax Melodies app letöltés | Sleep & Yoga apk Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Relax Melodies

sleep-and-yoga A Relax Melodies ingyenes appal az egyik leghatékonyabb megoldás, ha álmatlanság gyötör bennünket, vagy nem tudjuk könnyedén magunk mögött hagyni a napközben felgyülemlett feszültséget. Indítsuk el a letöltött applikációt, és biztosan nyugodt éjszaka vár ránk, amelyből reggel energikusan és feltöltődve ébredhetünk. Az igazán pihentető Relax Melodies alkalmazás személyre szabható, így mindenki könnyen rátalál a neki tetsző és felszabadító dallamokra.

Gyártó: Ipnos Software
Megnevezés: Relax Melodies
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 123
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Relax Melodies Sleep & Yoga?

Vegyünk vissza a napi lendületből relaxáló dallamokkal – és bízzuk mindezt az okostelefonunkra! Mindegy, hogy milyen évszak vagy időjárás vár bennünket odakint, a legizzasztóbb mókuskerékből is könnyen kiszakíthat bennünket a Relax Melodies alkalmazás. Elég csak előkapni az okostelefont vagy táblagépet, és félrehúzódni egy kicsit, távol a zajos közegtől. Fúrjuk be magunkat egy fotelbe, üljünk le egy sarokba, és az időzítő beállítása után adjunk teret a relaxáló dallamoknak. A vízcsörgedezés, a madárfütty, a szél hangja feltölt bennünket akkor is, amikor a valóságban nem élhetjük át ezeket a fantasztikus jelenségeket. Az ingyenes Relax Melodies igazán sokszínű, hiszen mi magunk is összepárosíthatjuk a különböző hangokat. Elalváshoz, jógázáshoz, relaxáláshoz akár egy szellőfuvallatos madárfüttyöt, vagy az óceán hangjával bolondított madárcsicsergést is felhangosíthatunk. Állítsuk be több órahossznyira a nyugtató dallamokat, így az sem baj, ha közben elalszunk. Nemcsak az álmatlansággal küzdőknek, de a jógázóknak is hasznos tipp ez az applikáció, hogy a mozdulatok közben valóban egy relaxációs közeget teremthessenek meg maguk körül.

Relax Melodies Sleep & Yoga használata

A Relax Melodies ingyenesen elérhető alkalmazás. Egyszerűen letölthetjük, majd az Android-készülékről már egy érintéssel elindítható az app. A letisztult felületet, átlátható funkciókat bárki szívesen használja majd elalváshoz, vagy akár délutáni relaxáláshoz. Állítsuk be egyenként a hangokat, vagy párosítsuk egymással. De, ha szeretnék, egyszerre 10 dallamot is aktiválhatunk a Relax Melodies felületén. A vízcsobogás, a fuvola hangja és a zongora billentyűi segítenek átélni a természetes nyugalmat. A legerősebb álmatlanság is oldódhat ezzel a kiváló alkalmazással.

sleep-and-yoga-1
sleep-and-yoga-2

Az applikációval nemcsak rövid, hanem akár több órás relaxálást is eltervezhetünk. Teljes nyugalomban alhatunk el éjszaka, hiszen az időzítő később automatikusan leállítja a zenét. A Relax Melodies megkönnyíti a pihenést, és mivel nem végtelenítve ismétli a dallamokat, később nem zavarja meg a felhasználók mély álmát. A természet rajongóinak különösen praktikus, hiszen négy fal között is otthon érezhetik magukat – sokszor nincs idő egy kis sétára sem, de a Relax Melodies alkalmazás mindig kéznél lehet.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.