Skyscanner - flights, hotels, car hire letöltés | Skyscanner repülőjáratok online

 
Ingyenes programok információs portálja

Skyscanner - flights, hotels, car hire

skyscanner

A Skyscanner ingyenesen letölthető app, amely ismeri a légitársaságok, autókölcsönzők és szállodák legjobb ajánlatait világszerte. Andorid- és iPhone készülékeinkkel most a teljes utazásunkat megszervezhetjük. A Skyscanner app időt és pénzt takarít meg nekünk, személyre szabott kínálattal vár minden felhasználót! Ha nincs ötletünk, hol töltsük a következő szabad hétvégénket, böngésszünk a több milliónyi kipróbált hely és sok-sok élmény között. A Skyscanner telepítésével már szinte meg is kezdődött a vakációnk!

Gyártó: Skyscanner Ltd.
Megnevezés: Skyscanner - flights, hotels, car hire
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
693
Kategória: Utazás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Skyscanner - flights, hotels, car hire?

A Skyscanner alkalmazással most biztosra mehetünk: a legkedvezőbb feltételekkel utazhatunk, mindegy, hogy természetimádók vagy kultúrafalók vagyunk, a szomszédos országot vagy a világ másik szemeltük ki. Okostelefonnal máris zsebben a megoldás: ilyen gyors és könnyű még nem volt a repülőjegy foglalás. Ráadásul a Skyscanner app-pal több mint 1 millió szálloda, apartman vagy hostel közül is választhatunk. Sőt, már utazás előtt lefoglalhatjuk az autónkat, hogy a landolás után valóban csak az élményekre koncentrálhassunk. Az ingyenes applikáció átlátható és felhasználó barát, nem tartalmaz rejtett költségeket. Nem véletlen, hogy épp a váratlan, kellemetlen meglepetések elkerülésében nagymester a Skyscanner. Ha már zsebünkben van kedvenc légitársaságunk hűségkártyája, mentsük el az adatait ezen a felületen, és a repülőjegy kereső alkalmazás a vásárláskor érvényesíteni fogja a kedvezményt. A Skyscanner nyomon követi a kiszemelt úti célok árajánlatait is, és jelzi a legjobb ajánlatokat!

Skyscanner app használata

Ez a nagyon kevés helyet foglaló app tényleg az egekbe repíthet bennünket. Töltsük le ingyenesen a Skyscannert, és okostelefonnal azonnal böngészhetjük a legnagyobb légitársaságok, a legjobb szállás-gyűjtő oldalak és a legjobb autókölcsönzők ajánlatait. Az app kereső felülete remek szűrőt használ, válasszuk ki a kívánt dátumot, célhelyet, és máris mutatja a lehetőségeket. El is menthetjük a szimpatikus ajánlatokat, ráadásul a Skyscanner jelzi az árváltozást is, amennyiben aktiváljuk ezt a hasznos beállítást.

skyscanner-1
skyscanner-2

Az app felületén könnyen válthatunk egyik menüről a másikra. Az autókölcsönző és szállás-foglaló lapokon nagyon szép fotókat találunk az adott járműről, hotelről, apartmanról. Így a részletes leírások mellett azt is láthatjuk, mi vár bennünket a pénzünkért cserébe. Az utazók egyik leghasznosabb társa ez a népszerű alkalmazás. Nagyon okos és inspiráló – csak kapjuk elő a telefont, bármikor mutat egy jó helyet a világban, ráadásul a legolcsóbb repülőjegyárral!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.