Skype app letöltés magyar | Skype mobilra telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Skype

skype A Skype telefonos alkalmazás az Android és iOS piac talán legnépszerűbb szereplője, bárki ingyenesen letöltheti a készülékére. Hatalmas lehetőség egy tenyérnyi felületen! Egy szempillantás alatt összeköti a barátokat, családtagokat, haverokat, legyenek bárhol is a világban. A Skype app segítségével minden chatelés, telefonálás és videó hívás ingyenes lehet, függetlenül, hogy a szomszédos utcát, várost vagy kontinenst tárcsázunk-e.

Gyártó: Skype
Megnevezés: Skype
Frissítés:
2020.10.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 344
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (3 szavazat)

Mi a Skype?

Nem a percdíjak szablyák meg a beszélgetést, így valóban élmény lehet minden egyes történet! Sőt, a Skype egyre többször ad teret üzleti tárgyalásoknak, interjúknak, tudósításoknak. Döntő többségében azonban a személyes kapcsolatainkat építjük, erősítjük meg az applikációval. A felületéről képi és videó-anyagokat is továbbíthatunk, nem kell aggódnunk a korlátozások miatt. Az átvitel folyamán nem a fájlok méretével, inkább az internetkapcsolat minőségével lehetnek gondok. A drága MMS-díjakat már el is felejthetjük, ha a kezünkben tartjuk az okostelefonunk, hiszen a Skype mindent ingyen old meg! Az alkalmazás támogatja a vezetékes és mobiltelefonszámok hívását is, kedvező percdíjakkal.

Skype használata

A Skype megszokott webes felületétől és funkcióitól nem kell megválnunk az okostelefonokon sem. Az applikáció valóban hozzá hasonló, csupán még mobilisabb! A letöltést követően beállítható, hogy az app automatikusan bejelentkezzen, amint észleli a wi-fit, illetve az aktív mobilnetet. Érdemes vezeték nélküli interneten keresztül skype-olni, illetve az adatforgalmi díjak miatt korlátlan forgalmú adatcsomagot váltani a szolgáltatótól. Amennyiben a webes felületen már rendelkezünk adatlappal, a telepítéssel be is jelentkezhetünk az applikációba - ellenkező esetben először saját profilunkat kell létrehozni. Képeket, hangulatüzeneteket, alapadatokat jeleníthetünk meg magunkról. A barátaink a felhasználó nevünk alapján, illetve az e-mailcímünk nyomán akadhatnak ránk.

skype-2
skype-1

Csak a visszaigazolt jelölések esetében látható, hogy a személy pillanatnyilag használja-e az alkalmazást. Érdemes bővíteni a partnerlistát, hogy minél több barátunkkal cseveghessünk ingyen. A chat mellett a Skype támogatja a videós és a hang alapú kommunikációt - ezek minősége nagyrészt az internet jelerősségének a függvénye. Partnereinket az applikáció abc-sorban is listázza, a főoldal pedig az utolsó chatelések alapján sorakoztatja fel a személyeket. Ha valakivel beszélgetést szeretnénk kezdeményezni, a felhasználói nevét érintve máris megnyílik egy privát ablak. A lap alján heverő ikonokkal tárcsázhatunk. Csoportos beszélgetésekre is van lehetőség, a főoldalon található ikonnal valósíthatjuk meg. Az applikációval kedvezményesen hívhatunk mobil- és vezetékes telefonszámokat. De SMS-eket is küldhetünk a Skype-on keresztül. A beállításoknál pedig egy mozdulattal átmásolhatjuk teljes telefonkönyvünket a Skype-felületre.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.