Google Sky Map app letöltés magyar | Sky Map csillagtérkép mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Google Sky Map

sky-maps A Google Sky Map applikációval magunk elé varázsoljuk az egész univerzumot - az Android vagy iPhone segítségével ingyenesen letölthető. A Google Sky Map egy kivételesen hasznos és érdekes alkalmazás, amely segít felfedezni a bennünket körülvevő univerzumot. Az embereket évszázadok, sőt évezredek óta foglalkoztatja az égbolt rejtélye. Különböző évszázadokban más és más magyarázattal szolgáltak arra vonatkozóan, mi van valójában a csillagok között. De csak az utóbbi időben jutottunk a tudományos fejlődés azon szintjére, ahol már alátámaszthatjuk a világűrről alkotott véleményünket.

Gyártó: Sky Map Devs
Megnevezés: Google Sky Map
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
8 257
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.08 (6 szavazat)

Mi a Sky Map?

Az intelligens applikáció a telefon mozgatására reagálva vetíti elénk a csillagokat, bolygókat és holdakat. Csillagképeket vehettünk szemügyre és egész univerzumokat fedezhetünk fel. Az alkalmazás részét képezi a Sky Map Hubble galéria is, amely rengeteg csillagközi objektum fotóját tartalmazza – az alkalmazás segítségével ezek lokalizálhatók, elhelyezhetők a horizonton, így valós képet kapunk a világmindenségről, amelyben élünk. A Google Sky Map alkalmazást mindenkinek bátran ajánljuk, aki szeretné megismerni a csillagokat, a bolygókat és a holdakat, valamint akiket vonz a világűr végtelensége. Gyermekkorunkban nem volt lehetőségünk tudományosan megfigyelni a csillagképeket; csupán a legismertebb alakzatok helyét és alakját tanulhattuk meg a szüleinktől, vagy az iskolában. Mára ez megváltozott, hiszen a technikai fejlődés olyan eszközöket ad a kezünkbe, amelyek segítségével nem a legismertebb, hanem a ritkán emlegetett csillagképek is megcsodálhatók.

Google Sky Map használata

A Google Sky Map rendkívüli segítség ebben. Nincs más dolgunk, mint telepíteni az ingyenesen letölthető Android és iOS alkalmazást, majd elkezdeni a használatát. Egyszerűen magunk előtt mozgatjuk a készüléket; ilyen módon elénk tárul az univerzum, csillagokat és bolygókat figyelhetünk meg.

sky-maps-1
sky-maps-2

Az alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen és könnyedén megtalálhatjuk és azonosíthatjuk a keresett égitesteket. A kijelző több különböző nézetet támogat; dönthetünk a hagyományos automatikus nézet mellett vagy pedig választhatjuk az éjszakai nézetet, ami valósághűbb megjelenést kölcsönöz a felületnek. A könnyed kezelhetőségnek köszönhetően mindenki jól boldogul az applikációval. A galériában elhelyezett csodálatos képeket az applikációt elhelyezi számunkra az égbolton is. A Google Sky Map különleges funkciója, hogy időutazásra visz bennünket. Nemcsak a jelen, de a múlt és a jövő is felkerül a csillagtérképre. Nincs más dolgunk, csak előkapni a mobilunk, és ámulni!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.