Google Sky Map app letöltés magyar | Sky Map csillagtérkép mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Google Sky Map

sky-maps A Google Sky Map applikációval magunk elé varázsoljuk az egész univerzumot - az Android vagy iPhone segítségével ingyenesen letölthető. A Google Sky Map egy kivételesen hasznos és érdekes alkalmazás, amely segít felfedezni a bennünket körülvevő univerzumot. Az embereket évszázadok, sőt évezredek óta foglalkoztatja az égbolt rejtélye. Különböző évszázadokban más és más magyarázattal szolgáltak arra vonatkozóan, mi van valójában a csillagok között. De csak az utóbbi időben jutottunk a tudományos fejlődés azon szintjére, ahol már alátámaszthatjuk a világűrről alkotott véleményünket.

Gyártó: Sky Map Devs
Megnevezés: Google Sky Map
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
9 842
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.07 (7 szavazat)

Mi a Sky Map?

Az intelligens applikáció a telefon mozgatására reagálva vetíti elénk a csillagokat, bolygókat és holdakat. Csillagképeket vehettünk szemügyre és egész univerzumokat fedezhetünk fel. Az alkalmazás részét képezi a Sky Map Hubble galéria is, amely rengeteg csillagközi objektum fotóját tartalmazza – az alkalmazás segítségével ezek lokalizálhatók, elhelyezhetők a horizonton, így valós képet kapunk a világmindenségről, amelyben élünk. A Google Sky Map alkalmazást mindenkinek bátran ajánljuk, aki szeretné megismerni a csillagokat, a bolygókat és a holdakat, valamint akiket vonz a világűr végtelensége. Gyermekkorunkban nem volt lehetőségünk tudományosan megfigyelni a csillagképeket; csupán a legismertebb alakzatok helyét és alakját tanulhattuk meg a szüleinktől, vagy az iskolában. Mára ez megváltozott, hiszen a technikai fejlődés olyan eszközöket ad a kezünkbe, amelyek segítségével nem a legismertebb, hanem a ritkán emlegetett csillagképek is megcsodálhatók.

Google Sky Map használata

A Google Sky Map rendkívüli segítség ebben. Nincs más dolgunk, mint telepíteni az ingyenesen letölthető Android és iOS alkalmazást, majd elkezdeni a használatát. Egyszerűen magunk előtt mozgatjuk a készüléket; ilyen módon elénk tárul az univerzum, csillagokat és bolygókat figyelhetünk meg.

sky-maps-1
sky-maps-2

Az alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen és könnyedén megtalálhatjuk és azonosíthatjuk a keresett égitesteket. A kijelző több különböző nézetet támogat; dönthetünk a hagyományos automatikus nézet mellett vagy pedig választhatjuk az éjszakai nézetet, ami valósághűbb megjelenést kölcsönöz a felületnek. A könnyed kezelhetőségnek köszönhetően mindenki jól boldogul az applikációval. A galériában elhelyezett csodálatos képeket az applikációt elhelyezi számunkra az égbolton is. A Google Sky Map különleges funkciója, hogy időutazásra visz bennünket. Nemcsak a jelen, de a múlt és a jövő is felkerül a csillagtérképre. Nincs más dolgunk, csak előkapni a mobilunk, és ámulni!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.