SimCity BuildIt apk letöltés | SimCity BuildIt szimulációs játék telefonon

 
Ingyenes programok információs portálja

SimCity BuildIt

simcity-buildit A SimCity BuildIt alkalmazás elképesztő 3D-s grafikát kínál az egyik legizgalmasabb szimulációs játékhoz. Bármilyen Android vagy iPhone készülékkel elérhető ez az ingyenes és népszerű program, ahol mi magunk állhatunk egy városvezetés élére. Legyünk jó és okos polgármesterek, mert akkor hatalmas és hatékonyan működő települést építhetünk fel. A változatos és valódi kihívásokkal csak kreatívan tudunk megbirkózni. A SimCity BuildIt szinte megújította a saját kategóriáját, fogjunk hozzá most az építkezéshez!

Gyártó: ELECTRONIC ARTS
Megnevezés: SimCity BuildIt
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 145
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (2 szavazat)

Mi a SimCity BuildIt?

Miért tudják az építő stratégiai játékok újra és újra meghódítani a világot? A SimCity BuildIt app szinte tarol a népszerűségi rangsorban. Hiába igényel folyamatos figyelmet, napról napra hozzá kell tennünk az épületegyütteseinkhez, javítani az infrastruktúrát, növeli az életszínvonalat – a SimCity BuildIt mégis megunhatatlan. A város polgármestereként minden döntés a mi kezünkbe kerül. Az első építőkő lerakásával startolunk el, de akár New York méretű metropoliszt is fejleszthetünk, ha kreatívan játszunk. Képzeljük el, valósítsuk meg – ezzel az ingyenes applikációval olyan választásokat gondolhatunk át, amelyeket a valóságban talál sosem. A szimuláció most egy kevésbé ismert világba vezethet bennünket, ahol tényleg minden mi irányíthatunk. A SimCity BuildIt városunk viszont csak akkor fejlődhet tovább, ha azt élhetőnek és vonzónak találják majd az „emberek”. Okos és gyönyörű ez az applikáció – telepítsük minél hamarabb, és már holnap tovább építhetjük álmaink metropoliszát.

SimCity BuildIt app használata

A SimCity BuildIt app zseniális játék, ráadásul könnyen eligazodunk a felületén, miután megismertük a program eszközkészletét. Nagyon szép 3D-s grafikát használ, mégsem foglal a szokásosnál nagyobb helyet – néhány fotós alkalmazás a SimCity BuildIt is több MB-ot igényel. Regisztráljunk a felületen, hogy hivatalosan is mi léphessünk a polgármesteri posztra. A játékmenetben hasznos segítséget kaphatunk a fejlesztőktől, ezért gyorsan átlátjuk majd a lehetőségeket is, azonban a döntéseket nekünk kell meghozni. Az építkezéshez szükséges elemeket az ujjunkkal mozgathatjuk el a kiszemelt irányba. A legtöbb műveletet pedig érintéssel hagyhatjuk jóvá.

simcity-buildit-1 simcity-buildit-2

Hamar megszeretjük ezt a nagyon okos játékot. Az alkalmazással pedig akár utazás közben is hozzáépíthetünk a saját városunkhoz. Minél gyorsabban terjeszkedünk, annál összetettebb és ötletesebb megoldásokat kell majd kitalálnunk. Egy jól működő és szép városért pedig rajongani fognak az „emberek”, tehát, ha ügyesen építkezünk, valóban csatlakozhatunk a világ metropoliszaihoz. A játékot bárhol kényelmesen aktiválhatjuk, ha eszünkbe jutott egy újító ötlet, vegyük elő a mobiltelefonunkat, és azonnal alakíthatunk a településen. Hívjuk meg a barátainkat is, hiszen később akár kooperálhatunk is velük, hogy tökéletesítsük a városunkat!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.