Shazam app letöltés | Shazam online zenefelismerő

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Shazam

shazam A Shazam ingyenes zenefelismerő alkalmazás Android és iPhone készülékekre, bárki ingyen letöltheti. Hányszor történt már meg, hogy épp egy kellemes dallamot hallottunk a rádióban, de a cím és az előadó nevének ismerete nélkül képtelenek voltunk felismerni és megjegyezni. Ilyen esetekre vannak segítségünkre a zenefelismerő alkalmazások, mint például az ingyenesen letölthető és használható Shazam. Aki szívesen hallgat zenéket online módban, annak mindenképpen ajánljuk ennek az applikációnak a telepítését.

Gyártó: Shazam Entertainment Limited
Megnevezés: Shazam
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
13 824
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.62 (17 szavazat)

Mi a Shazam?

A zenefelismerő szoftverek, illetve Android és iPhone alkalmazások egyre népszerűbbé váltak. Ebben közrejátszik, hogy ma már gyakorlatilag ott és akkor hallgatunk zenéket, ahol és amikor csak szeretnénk. Az ilyen jellegű igényeket az okostelefonok és táblagépek elterjedése még inkább előmozdította. A Shazam pedig tökéletesen ellátja ezt a feladatot; használata gyors, egyszerű és kényelmes. Nem kell bődületes sávszélességgel rendelkeznünk annak érdekében, hogy belátható időn belül megkapjuk a választ a lekérésünkre, ráadásul nem csak kifejezetten zenefelismerésre, hanem TV műsorok azonosítására is alkalmazható. Mindenképpen érdemes kipróbálni.

Shazam használata

A Shazam mobilalkalmazás sikere nem véletlen. A gyártó úgy mutatja be az applikációt, mint a zenefelismerés legjobb módját. Való igaz; az applikáció gyors és kényelmes. Az ingyenes letöltést követően azonnal használatba vehető az alkalmazás. Segítségével könnyedén hozzáférhetünk a megvásárolható zeneszámokhoz (az Amazon és a Google Play rendszerében)

shazam-1
shazam-2

Valós időben futó dalszövegeket állíthatunk be, zenei videókat nézhetünk, megoszthatjuk kedvenceinket a Facebook, a Twitter vagy a Google+ segítségével... Mindezek mellett nyomon követhetjük mások Shazam megosztásait. Az applikáció a TV adásokra vonatkozóan is használható. Ha egy-egy kellemes filmzenét vagy akár egy reklám zenéjét szeretnénk felismerni, az alkalmazás nagy segítségünkre lesz. A Shazam korlátlanul és ingyenesen használható, kellemes kezelőfelülettel rendelkezik és igen gyors felismerést produkál – mindezek miatt mindenképpen érdemes kipróbálni az alkalmazást.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.