Shazam app letöltés | Shazam online zenefelismerő

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Shazam

shazam A Shazam ingyenes zenefelismerő alkalmazás Android és iPhone készülékekre, bárki ingyen letöltheti. Hányszor történt már meg, hogy épp egy kellemes dallamot hallottunk a rádióban, de a cím és az előadó nevének ismerete nélkül képtelenek voltunk felismerni és megjegyezni. Ilyen esetekre vannak segítségünkre a zenefelismerő alkalmazások, mint például az ingyenesen letölthető és használható Shazam. Aki szívesen hallgat zenéket online módban, annak mindenképpen ajánljuk ennek az applikációnak a telepítését.

Gyártó: Shazam Entertainment Limited
Megnevezés: Shazam
Frissítés:
2018.03.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
12 528
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.97 (15 szavazat)

Mi a Shazam?

A zenefelismerő szoftverek, illetve Android és iPhone alkalmazások egyre népszerűbbé váltak. Ebben közrejátszik, hogy ma már gyakorlatilag ott és akkor hallgatunk zenéket, ahol és amikor csak szeretnénk. Az ilyen jellegű igényeket az okostelefonok és táblagépek elterjedése még inkább előmozdította. A Shazam pedig tökéletesen ellátja ezt a feladatot; használata gyors, egyszerű és kényelmes. Nem kell bődületes sávszélességgel rendelkeznünk annak érdekében, hogy belátható időn belül megkapjuk a választ a lekérésünkre, ráadásul nem csak kifejezetten zenefelismerésre, hanem TV műsorok azonosítására is alkalmazható. Mindenképpen érdemes kipróbálni.

Shazam használata

A Shazam mobilalkalmazás sikere nem véletlen. A gyártó úgy mutatja be az applikációt, mint a zenefelismerés legjobb módját. Való igaz; az applikáció gyors és kényelmes. Az ingyenes letöltést követően azonnal használatba vehető az alkalmazás. Segítségével könnyedén hozzáférhetünk a megvásárolható zeneszámokhoz (az Amazon és a Google Play rendszerében)

shazam-1
shazam-2

Valós időben futó dalszövegeket állíthatunk be, zenei videókat nézhetünk, megoszthatjuk kedvenceinket a Facebook, a Twitter vagy a Google+ segítségével... Mindezek mellett nyomon követhetjük mások Shazam megosztásait. Az applikáció a TV adásokra vonatkozóan is használható. Ha egy-egy kellemes filmzenét vagy akár egy reklám zenéjét szeretnénk felismerni, az alkalmazás nagy segítségünkre lesz. A Shazam korlátlanul és ingyenesen használható, kellemes kezelőfelülettel rendelkezik és igen gyors felismerést produkál – mindezek miatt mindenképpen érdemes kipróbálni az alkalmazást.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.