SelFina apk letöltés | SelFina vízi VB telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jól használható program,könnyű vele a szövegszerkesztés,beillesztés is.Ha további extrákra vágysz javaslom az Apache Open Office incubating 3.4.1 -et. Download: OpenOffice 3.4.1

SelFina

selfina A SelFina a budapesti vizes világbajnokság ingyenes és látványos appja, már androidos és iPhone-készülékre is telepíthető. Vegyünk részt mi magunk is virtuálisan az év egyik legnagyobb eseményén: az alkalmazással körbe járhatjuk a helyszíneket, és egyedi emlékeket készíthetünk a szelfi-funkcióval. A fejlesztők egy meglepetést is elrejtettek a programban, amellyel igazán ráhangolódhatunk a kiemelkedő sporteseményre. A selFINA appal még a város legszebb látványosságait is böngészhetjük, töltsük le most!

Gyártó: Senso Media Zrt.
Megnevezés: SelFina
Frissítés:
2020.06.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 370
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a SelFina?

A teljesen ingyenes selFINA alkalmazással nem maradunk ki a vizes világbajnokság fergeteges hangulatából sem! Igazán üdítő, egyszerű, ám de látványos az applikáció. A fejlesztőknek köszönhetően személyre szabhatjuk a szelfijeinket: színesítsük a közös képeket a vizes-VB ismert szimbólumaival, jeleivel. Varázsoljunk bajnoki hangulatot a fotókra, helyezzük el rajta a vízi tündéreket. Kíváncsiak vagyunk arra, milyen pályákon és helyszíneken versenyeznek majd a világsztárok? Járjuk körbe a frissen felújított szép épületeket akár a saját szobánkban ülve: most egy mozdulattal virtuálisan körbenézhetünk az uszodákban, csarnokokban. Ahhoz azonban, hogy a selFINA alkalmazás meglepetés funkciójára fény derüljön, el kell sétálnunk az Erzsébet-térre, majd a Visszaszámláló installációnál a mobilunk segítségével kideríteni a titkos funkciót. A vicces és egyedi app hangulatba hoz bennünket akkor is, ha személyesen nem tudunk eljutni a medencés eseményekre!

SelFina app használata

Telepítsük azonnal ezt a nagyon egyszerű, ám roppant vidám alkalmazást: a selFINA appal mi sem maradunk ki a vizes világbajnokság hangulatából. Ezt az ingyenes programot bárki könnyen használhatja. A letöltést követően azonnal kipróbálhatjuk az összes funkciót. A nyitó felültről indulhatunk virtuális sétára, és a hangulatos szelfik menüjét is itt találjuk meg.

selfina-1
selfina-2

A selFINA, mint ahogyan a neve is elárulja, szelfikben alkot nagyot! Kapjuk elő a mobilunkat, készítsünk fotót, majd nézzük meg, milyen hangulatos és vicces dolgokat szerkeszthetünk ezzel az alkalmazással! Akár korábbi fényképeket is felmatricázhatunk a selFINÁval: a felület felső sávjában találjuk a Tallózás ikont, valamint a képvágáshoz szükséges szimbólumot is. Természetesen filtereket és ráilleszthetünk a szelfikre. Igazán világbajnoki hangulatba azonban az esemény hivatalos kabaláival kerülhetünk. Az elkészült szelfiket pedig megoszthatjuk az ismerőseinkkel bármelyik népszerű közösségi fórumon. Ne maradjunk ki az év egyik legnagyobb sikeréből, töltsük le most az alkalmazást, és kerüljünk hangulatba a selFINA appal!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.