Runtastic Running & Fitness letöltés | Runtastic app telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Runtastic Running & Fitness

runtastic A Runtastic Running & Fitness ingyenes alkalmazás újjáformálhatja mindazt, amit eddig a mozgásról gondoltunk! Töltsük le androidos vagy iPhone készülékünkre ezt az appot, amely edző, futótárs és motiváló is egyben. Tökéletesen méri és rögzíti a legfontosabb paramétereket, a lejátszó zeneszámait pedig a saját ritmusunkhoz igazítja. A több tízmillió felhasználónak köszönhetően már mi is végigbiciklizhetjük vagy végigfuthatjuk a legnépszerűbb útvonalakat! A Runtastic alkalmazással élmény a mozgás!

Gyártó: Runtastic
Megnevezés: Runtastic Running & Fitness
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 157
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Runtastic Running & Fitness?

Ne keressünk tovább, itt egy sokoldalú és okos fitnesz alkalmazás, futáshoz, biciklizéshez, sífutáshoz, sőt, búvárkodáshoz is hasznos! Az app zavartalanul navigál, a személyes beállítások alapján visszajelzéseket küld, rögzíti a teljesítményünket, és, mint egy jó edző, úgy motivál, hogy valóban teljesíthessük a kitűzött célokat. A megtett utat, a sebességet, kalóriafogyasztást folyamatosan nyomon követhetjük a képernyőről, a GPS segítségével pedig térkép mutatja a pontos haladási útvonalunkat. Sikeresen zártunk egy futókört? Osszuk meg az alkalmazáson keresztül a barátainkkal! Az eredményességet pedig a futónaplón is végigkövethetjük: pontosan láthatjuk, hogy egy hónap alatt mennyit fejlődtünk, a teljesítményünket így továbbfokozhatjuk. A profik és a kezdők is imádják a Runtastic Running & Fitness app zenelejátszóját, amely képes a mozgási sebességhez alakulni. A következő futásra már vigyük magunkkal, mert mindig szól, ha nem tartjuk magunk az edzéstervünkhöz!

Runtastic Running & Fitness app használata

Ha eddig csak zenehallgatásra használtuk az okostelefonunk mozgás közben, itt az idő kipróbálni ezt a felkészült alkalmazást. A Runtastic Running & Fitness gyors, precíz, és a legnehezebb edzés közben is fitten tartja a motivációnkat! Töltsük le, majd regisztráljunk a felületen. Már Facebook és Google+ felhasználóként is beléphetünk, így szinte azonnal elkezdhetjük a használatát! Először szabjuk személyre az appot, állítsuk be testsúlyunk és magasságunk. A Runtastic Running & Fitness próbaverziója is rendkívül okos, azonban egy kisebb összegért számos kényelmi funkcióval egészíthetjük ki a kelléktárat. Érintsük meg a Startot, és az app aktiválja magát!

runtastic-1
runtastic-2

Saját edzéstervvel rendelkezünk? Ha mégsem, a Runtastic Running & Fitness megosztja velünk a tapasztalt felhasználók tippjeit, így akár ránk szabottan is választhatunk. Ha felépítettük a mozgástervet, állítsuk be az alkalmazás visszajelző funkcióját, amely például futás közben figyelmeztet a hátralevő távolságra, vagy biztat, ha csökken az átlagsebességünk. Tökéletes versenyre készüléshez, erőléti edzéshez, de remek társ a napi lazító kocogásban is. Illesszünk zenét a mozgásnak megfelelően, hogy még könnyebben teljesíthessük a kitűzött célt!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.