RunKeeper app letöltés magyar | RunKeeper futás trainer

 
Ingyenes programok információs portálja

RunKeeper

runkeeper A RunKeeper egy népszerű és sokoldalú futóalkalmazás, az ingyenesen letölthető applikációt már több mint 30 millióan használják világszerte. A futás nagyon közkedvelt, kortól, nemtől függetlenül - az okostelefonos alkalmazások is próbálnak igazodni az elvárásokhoz, egyre több funkciót kínálnak. A RunKeeper talán a legpraktikusabb társ, ha valaki nekivág a kilométereknek. Az ingyenes applikáció nemcsak listázza a teljesítményt, hanem felajánlja gyakorlott futók edzésterveit, de lehetőséget ad saját terv rögzítésére is.

Gyártó: FitnessKeeper, Inc.
Megnevezés: RunKeeper
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 841
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.44 (8 szavazat)

Mi a RunKeeper?

A RunKeeper GPS-el rögzíti a lefutott útvonalakat. Sőt, a többi app-hoz viszonyítva nagy előnye, hogy bármilyen helyváltoztatással járó sporthoz letölthető, például kerékpározáshoz, úszáshoz, vagy akár sétához. Minden mozgást naplóz, így később weben is bármikor visszakereshető egy korábbi teljesítmény, nyomon követhető, hogy mennyire hatékony az edzés. Jó hír, hogy a testmozgások utólag is szerkeszthetőek - nem kell bosszankodni, ha útközben lemerült a telefon, kikapcsolt a GPS... Az ingyenes alkalmazással tehát bárki összeállíthat magának egy egyéni edzéstervet, vagy a meglevők közül listázhat. A kezdő futók különösen örülhetnek ennek a funkciónak, gyakorlatszerzésben és összpontosításban kiváló eszköz. Számos tényező rögzíthető a programban, a futási idő intervalluma és távja mellett az ismétlés gyakorisága is. Az Android vagy iPhone készülék követi az betáplált információkat, és mozgás közben hangos utasításokat ad, hogy a futás az edzéstervvel összhangban maradjon. Folyamatosan tájékoztat a sebességről, időről, de, ha igényünk van rá, az elégetett kalóriamennyiségről is hangos visszajelzést ad. Az applikáció kiegészíthető pulzusmérővel, ami szintén a futás egyik speciális alkotóelemét segíti ellenőrizni.

RunKeeper használata

A program kapcsolódik a közösségi csatornákhoz is, bárki összemérheti saját teljesítményét egy másik tagéval. Az eredményeket a facebook- és twitter ismerősök is láthatják, egy kattintással megosztható a napi sikerélmény! Az ingyenes letöltést követően e-mail címmel vagy facebook-felhasználóként lehet aktiválni a programot. A kezelő felület egyszerű, felhasználóbarát. Sokat finomodott az elmúlt években, az angol nyelvvel nehezebben boldogulóknak sem jelent gondot. Az alapbeállítást követően (életkor, testsúly, stb.), 13 mozgásfajtát kínál fel a RunKeeper, valamint azonnal átböngészhetőek a speciális edzéstervek, amelyek a pontos utasítás mellett általános leírást is tartalmaznak.

runkeeper-1
runkeeper-2

A Beállításoknál a futás minden egyes paramétere rögzíthető. Indulás előtt érdemes azt is ellenőrizni,hogy a GPS aktív-e. Ha nem kapcsolódna, előbb a Google Maps-ot kell megnyitni, majd ezt követően a RunKeepert. Ha futás közben akad problémád, az edzést követően a nem mentett információk pótolhatóak. Galaxy S3 készüléknél gyakori a GPS-gond, sajnos, végleges megoldás még nem létezik, de a fórumozók több ügyes tippet is ajánlanak, érdemes utána olvasni. Mivel az applikáció gyorsan meríti a készüléket, ajánlott mozgás közben lezárni a képernyőt - egyébként is a RunKeeper minden szükséges lépésre hangosan emlékeztet, nincs szükség a kijelző működésére. A tapasztalt futók azért ajánlják, mert az állandó és hangos visszajelzések segítik megőrizni a motivációt mozgás közben!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.