Recolor Coloring Book app letöltés | Recolor képszinező mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Recolor Coloring Book

recolor A Recolor - Coloring Book ingyenes kifestős alkalmazás az egyik legszínesebb és legigényesebb módja a kikapcsolódásnak. Oldjuk a mindennapos stresszt a gyerekek kedvenc időtöltésével, töltsük le androidos készülékre vagy iPhone-ra a kreatív színező alkalmazás. Több mint 1000 egyedi kép vár arra, hogy a saját ízlésünk szerint keltsük életre. Már több millióan választották maguknak a Recolor – Coloring Book-ot, hogy a rohanásban egy kicsit megpihenjenek. 100% jókedv és kreativitás, minden nap egy újabb feltöltött képpel!

Gyártó: Sumoing
Megnevezés: Recolor - Coloring Book
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 130
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Recolor - Coloring Book?

Szeretjük megválasztani a ruhánk színét, az otthonunk hangulatát, a táskánk árnyalatát. A tervezés a kreatív énünket aktiválja, ami stresszoldásként és örömforrásként is fantasztikusan működik. A népszerű színezőkkel ugyanezt valósíthatjuk meg. A Recolor – Coloring Book alkalmazással most bárhol kikapcsolódhatunk egy kis időre. Böngésszünk a változatos kategóriákban, majd az egyedi képet színezzük kedvünk szerint az app felületén. Akár térben is elforgathatjuk a képeket, a végeredménnyel így biztosan elégedettek leszünk, hiszen minden a mi elképzelésünk alapján történik majd. Töltsük le a Recolor – Coloring Book-ot, és éljük át a gyerekek felhőtlen örömét, a pillanat szabadságát. Itt senki sem mondja meg, hogyan kellene tennünk, nincs helyes és helytelen, csak a határtalan fantázia. Az ingyenes app-pal elkészült színes képeket most ismerőseinkkel is megoszthatjuk a közösségi felületeken. Kalandra fel!

Recolor - Coloring Book app használata

Ha néhány szabad percünk maradt még a kávészünetből, vagy csak tiszta fejjel szeretnénk nekigyürkőzni a következő feladatnak, érdemes letölteni ezt a fantasztikus színezőt. A grafikus elemek nem terhelik túl az okostelefonunkat, mégis határtalan lehetőséget adnak a kreativitásnak! Az alkalmazás menüsorában kategorizálva találhatjuk meg a képeket. Akár a hangulatunk alapján is választhatunk a témák közül. Az ingyenes változat kínálata igen széles, azonban, ha rászánunk egy kis többletet, látványosan sok lehetőséget tarthatunk a kezünkben. Az androidos és iPhone készülékkel aktiválható egy jelző beállítás is, hogy ne maradjunk le a legújabb darabokról sem. Érintéssel változtassunk a kép nagyságán, jelöljünk ki színeket, keressük meg az alsó menüsorban feltüntetett árnyalatok közül a fantáziánk szerintit.

recolor-1
recolor-2

Minden mozdulatot visszavonhatunk, így nem kell aggódnunk: a Recolor – Coloring Book app-pal valóban nekünk tetsző végeredmény születik. Törődjünk a részletekkel, képzeljük el még a legparányibb üres felület kombinációját is. A virtuális színező valóban stresszmentes közeget teremt körülöttünk. Mindehhez pedig csak az okostelefonra van szükségünk. Gyűjtsük be az ismerősök elismerését a közösségi megosztásokkal, de, ha csak a magunk örömére készítettük, már akkor is hatalmasat nyertünk a Recolor – Coloring Book-kal!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.