Real Racing 3 apk letöltés | Real Racing autós játék android, ios

 
Ingyenes programok információs portálja

Real Racing 3

real-racing A Real Racing 3 végre egy ütős autóverseny okostelefonokon is – ingyen letölthető játék alkalmazás. Sokáig hiányérzetünk lehetett az ingyenesen letölthető játékokat illetően; rengeteg logikai- és táblajáték jelent meg, viszont háttérbe szorultak a mozgékonyabb, látványosabb, pergősebb játékok. A Real Racing 3 ezen a trenden javít. Végre itt egy igazán menő autóverseny, amely nem csak a játékmenetében, hanem a grafikájában is eléri a kívánt színvonalat! A minőség garanciája a nagy tekintéllyel és múlttal rendelkező Electronic Arts.

Gyártó: ELECTRONIC ARTS
Megnevezés: Real Racing 3
Frissítés:
2019.10.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 643
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.40 (5 szavazat)

Mi a Real Racing?

Ha eddig azt gondoltuk, hogy telefonra soha nem készül igazán minőséges autóverseny játék, akkor most be kell látnunk, hogy tévedtünk. Az ingyenesen letölthető Real Racing a kategóriájában a legütősebb. Az Electronic Arts már bebizonyította, hogy képes összeszedett, népszerű és sikeres PC játékokat készíteni. Most azt is láthatjuk, hogy, bizony, megy ez nekik telefonon is! A Real Racing 3 összetettebb játékélményt kínál, mint amit korábban megszokhattunk; élethűbb irányítással szembesülünk, ami a mobilos autós játékok egy új korszakát jelenti. A játékot rengeteg pozitív kritika éljenezte, ezért mindenkinek érdemes legalább egy kört futnia vele!

Real Racing 3 használata

A Real Racing 3 ingyenesen letölthető játék, de a fejlődés érdekében virtuális pénzre lesz szükségünk. Ha be szeretnénk szerezni a leggyorsabb és legmenőbb kocsikat, két lehetőségünk marad: vagy rengeteget játszunk és szorgalmasan gyűjtögetjük a virtuális pénzünket vagy pedig vásárolunk olyan érméket, amelyeket majd gyors versenyautókra cserélhetünk.

real-racing-1 real-racing-2

A Real Racing 3 egy valódi szimulátor, amelyben az irányítás módja és technikája is nagy szerepet kap. Ebben a játékban nem fogunk tudni padlógázzal átrongyolni a mezőnyön; itt íveket kell megválasztanunk. Meg kell tanulnunk kihasználni a kanyarokban rejlő lehetőségeket, optimalizálnunk kell a féktávot és figyelnünk a kigyorsításokra...

real-racing-3 real-racing-4

Ez a játék nem a „felrobbanok és nyomom tovább” kategória; itt az autók realisztikusan sérülnek, a sérüléseket pedig javítanunk kell, ami bizony virtuális pénzbe kerül. A teljes játékélményt nagyrészt a fantasztikus grafikának köszönhetjük. Nagyon ritkán láthatunk ennyire profi szinten megrajzolt játékot az alkalmazások között. A Real Racing 3-mal a megtett köröket videó felvételen vissza is nézhetjük - mint ahogyan a vérprofi sofőrök teszik ezt!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.