RAR app letöltés | RAR tömörítő telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

RAR

rar A RAR ingyenesen letölthető alkalmazással most okostelefonnal és táblagéppel is tömöríthetünk fájlokat. Fotózzunk, amennyit csak szeretnénk, mentsünk el számos videót. Ugyanis, ha ezt a népszerű app-ot telepítjük az Android-készülékünkre, nem kell aggódnunk a fájlküldésnél, mert sokkal gyorsabban továbbíthatjuk a tömörített változatot. Továbbá létrehozhatunk RAR és ZIP archívumokat, de az app alkalmas többféle formátum kibontására is.

Gyártó: RARLAB
Megnevezés: RAR
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 041
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a RAR?

Megbízható fájltömörítőre van szükségünk? A RAR ingyenes alkalmazással különböző formátumú anyagokat tömöríthetünk gyorsan. Az app ésszerű és megbízható (a RAR betűszó jelentése is erre utal: Rational and Reliable). Szavazzunk bizalmat a programnak, amellyel az archiváláson túl kezelhetjük a fájlkibontást is; valamint alkalmas a helyreállítási műveletre, amikor fontos számunkra az elsődleges tartalom visszaszerzése. Ha RAR és ZIP formátumra van szükségünk, ez az app megoldja számunkra a problémát, valamint felel a ZIP fájlok kicsomagolásáért is, méghozzá BZIP2, PZMA és PPMd tömörítéssel. UDF és ISO9660 ISO fájlformátumokat is jól kezelhetünk vele. Valószínűleg a következő ismert archívumoknál lesz szükségünk leginkább a RAR-ra: ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ARJ és ISO. Nemcsak a tömör archívumokért felel, hanem biztonságossá teszi az tartalom tárolását is azzal, hogy felkínálja az adatok titkosítását. Ha egy profi tömörítő hiányzik a telefonunkról, máris kéznél van a RAR!

RAR használata

A RAR alkalmazással elsősorban RAR típusú állományokat kezelhetünk. A fájltömörítő archivál és kicsomagol, függetlenül attól, hogy egy ZIP fájl érkezik a mobiltelefonunkra, vagy ISO, TAR, GZ esetleg ARJ. Erre az ingyenes külső programra van szükségünk ahhoz, hogy gyorsan továbbítsunk, illetve fogadjunk képes-, szöveges- és videótartalmakat. Már pillanatok alatt telepíthetjük a RAR archiválót, az alkalmazás kevés helyet foglal el a telefonunkon. A letöltést követően az okostelefon adathalmaza azonnal tömöríthetővé válik, fájlokba rendezve böngészhetjük a tartalmat.

rar-1
rar-2

Tömörítsünk, csomagoljunk ki, töröljünk – könnyedén megtaláljuk ezeket az alapműveleteket a képernyő felső sávjában. Csak egy mozdulatunkba kerül, gyorsan és biztonságosan továbbíthatunk akár egy egész fényképalbumot, születésnapi videót, stb...A RAR és ZIP archívumokat mi magunk alakíthatjuk. Jelöljük ki a konkrét fájlformátumot, az app pillanatok alatt létrehozza a tömörített változatot. Jelszóval is védhetjük az így keletkezett tartalmat. Ha szeretnénk, a program törli az eredeti fájlt az archiválást követően. Érdemes telepíteni a RAR-t, így okostelefonnal is kényelmesen továbbíthatunk képeket és videókat!

Tovább az android letöltés oldalra.