RAR app letöltés | RAR tömörítő telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

RAR

rar A RAR ingyenesen letölthető alkalmazással most okostelefonnal és táblagéppel is tömöríthetünk fájlokat. Fotózzunk, amennyit csak szeretnénk, mentsünk el számos videót. Ugyanis, ha ezt a népszerű app-ot telepítjük az Android-készülékünkre, nem kell aggódnunk a fájlküldésnél, mert sokkal gyorsabban továbbíthatjuk a tömörített változatot. Továbbá létrehozhatunk RAR és ZIP archívumokat, de az app alkalmas többféle formátum kibontására is.

Gyártó: RARLAB
Megnevezés: RAR
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 795
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a RAR?

Megbízható fájltömörítőre van szükségünk? A RAR ingyenes alkalmazással különböző formátumú anyagokat tömöríthetünk gyorsan. Az app ésszerű és megbízható (a RAR betűszó jelentése is erre utal: Rational and Reliable). Szavazzunk bizalmat a programnak, amellyel az archiváláson túl kezelhetjük a fájlkibontást is; valamint alkalmas a helyreállítási műveletre, amikor fontos számunkra az elsődleges tartalom visszaszerzése. Ha RAR és ZIP formátumra van szükségünk, ez az app megoldja számunkra a problémát, valamint felel a ZIP fájlok kicsomagolásáért is, méghozzá BZIP2, PZMA és PPMd tömörítéssel. UDF és ISO9660 ISO fájlformátumokat is jól kezelhetünk vele. Valószínűleg a következő ismert archívumoknál lesz szükségünk leginkább a RAR-ra: ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ARJ és ISO. Nemcsak a tömör archívumokért felel, hanem biztonságossá teszi az tartalom tárolását is azzal, hogy felkínálja az adatok titkosítását. Ha egy profi tömörítő hiányzik a telefonunkról, máris kéznél van a RAR!

RAR használata

A RAR alkalmazással elsősorban RAR típusú állományokat kezelhetünk. A fájltömörítő archivál és kicsomagol, függetlenül attól, hogy egy ZIP fájl érkezik a mobiltelefonunkra, vagy ISO, TAR, GZ esetleg ARJ. Erre az ingyenes külső programra van szükségünk ahhoz, hogy gyorsan továbbítsunk, illetve fogadjunk képes-, szöveges- és videótartalmakat. Már pillanatok alatt telepíthetjük a RAR archiválót, az alkalmazás kevés helyet foglal el a telefonunkon. A letöltést követően az okostelefon adathalmaza azonnal tömöríthetővé válik, fájlokba rendezve böngészhetjük a tartalmat.

rar-1
rar-2

Tömörítsünk, csomagoljunk ki, töröljünk – könnyedén megtaláljuk ezeket az alapműveleteket a képernyő felső sávjában. Csak egy mozdulatunkba kerül, gyorsan és biztonságosan továbbíthatunk akár egy egész fényképalbumot, születésnapi videót, stb...A RAR és ZIP archívumokat mi magunk alakíthatjuk. Jelöljük ki a konkrét fájlformátumot, az app pillanatok alatt létrehozza a tömörített változatot. Jelszóval is védhetjük az így keletkezett tartalmat. Ha szeretnénk, a program törli az eredeti fájlt az archiválást követően. Érdemes telepíteni a RAR-t, így okostelefonnal is kényelmesen továbbíthatunk képeket és videókat!

Tovább az android letöltés oldalra.