Raindrop.io app letöltés | Raindrop.io könyvjelző kezelő mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Raindrop.io

raindrop A Raindrop.io ingyenes applikáció arra szolgál, hogy egy helyre gyűjthessük össze a kedvenceket, majd pedig szinkronizálhassuk őket. Böngészés könyvjelzővel – manapság szinte elképzelhetetlen, hogy a böngészés könyvjelző nélkül történjen meg. Míg régen a könyvjelzőket papírlapokhoz használtuk, hogy megjegyezzük hol tartunk, ma már mobiltelefonokra töltünk le alkalmazásokat ahhoz, hogy megcímkézzük kedvenc internetes oldalainkat és tartalmainkat.

Gyártó: Raindrop.io
Megnevezés: Raindrop.io
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 597
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Raindrop.io app?

Ahhoz hogy az interneten újra megtaláljuk a fényképeket, cikkeket és videókat, szükséges a könyvjelzők extra szolgáltatásait is igénybe venni. A Raindrop.io alkalmazás egy helyre listázza a könyvjelzőket, méghozzá egy egyedi oldalon tárolja a menteni kívánt tartalmainkat. Mennyivel egyszerűbb a tartalom és kategória alapján visszakeresni kedvenc oldalainkat, mint egyszerűen a webcímek között böngészni. A Raindrop.io erre ad lehetőséget. Az app pontosan azért ennyire funkcionális, mert a könyvjelzők egyszerű használata ma már nem sokat ér az okostelefonon. Naponta több tíz, akár száz oldalt is megnyitunk, amelyeken érdekes információt találunk és máskor is szívesen visszatérnénk oda – a kategóriákkal és témákkal sokkal könnyebben megjegyezhetjük ezeket a webhelyeket. A könyvjelzőket akár meg is oszthatjuk, és szinkronizálhatjuk a mindennapi tartalmakat. Használjuk az egyszerű, ingyenes alkalmazást, amellyel rendszerezhetjük könyvjelzőinket.

Raindrop.io használata

A Raindrop.io lényege, hogy nem csak az okos készüléken alkalmazható, de a legtöbb böngésző támogatja a használatát, tehát a számítógép Chrome és Mozilla böngészőjénél is használhatjuk. Firefox, Chrome, Safari, Opera, Web, Mac, iPhone, iPad, Android, iOS – ahol böngészni lehet, ott működik a Raindrop.io is. A Raindrop ingyenes alkalmazás, amely letölthető a Google Play áruházból vagy a Raindrop webhelyről, ha a számítógépről van szó. A használata rendkívül egyszerű, csak kategóriákba kell helyeznünk a megtartani kívánt oldalakat, a kategóriákat is mi alakíthatjuk ki, hozhatjuk létre, tehát teljes mértékben személyre szabott lehet az „esőcseppünk”.

raindrop-1
raindrop-2

A Raindrop.io-n belül is van kedvenc oldalak kijelölésére lehetőség, tehát az aktívan használt weblapok közül ki tudjuk szedni és el tudjuk különíteni azokat, amelyeket minden nap böngészünk. A Raindrop.io nem csak egy egyszerű program, amelyen kategóriák alapján tárolhatjuk kedvenc oldalainkat, de egy jól dizájnolt felület is, amelyet sokan szeretnek egyszerűsége és tetszetős külseje miatt.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.