Radio FM app letöltés | Radio FM mobil rádió Android, iPhone

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Radio FM

radio-fm A Radio FM alkalmazással több ezerre tornyosul azoknak az adóknak a száma, amelyeket már egy érintéssel elérhetünk Android-készülékkel. Zenét hallgatnánk? Keressük meg a favorit magyar adókat, vagy stílus alapján böngésszünk az app kínálatából. A hatalmas adatbázisban talk show-kat, zenei adókat, sportközvetítéseket találunk – országok szerint is átpörgethetjük a kínálatot, de a találati lista akkor is bőséges, ha rock vagy jazz műfajban keresgélünk.

Gyártó: RadioFM
Megnevezés: Radio FM
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 402
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Radio FM?

Hallgassuk okostelefonról a kedvenc rádiónkat! A Radio FM alkalmazás egy helyre gyűjti össze az interneten fellelhető rádióadókat. Ne lepődjünk meg a hatalmas kínálaton. Már nemcsak magyar csatornák között böngészhetünk, Argentínát vagy Kanadát is „befoghatjuk” az androidos mobilunkkal. Töltsük le ezt az app-ot, és biztosan nem unatkozunk majd a tömegközlekedésen, vagy hosszas várakozások alatt. Nyelvgyakorlásként is kitűnő, nemcsak a zenerajongók élvezhetik a Radio FM adóit. Hallgassunk angol, francia, spanyol csatornákat, indítsunk el soul, klasszikus vagy épp retró számokat! Mentsük el a kedvenceinket, így később egy helyről érhetjük el a kedvelt mobil rádióinkat. Ne aggódjunk amiatt, ki kapcsolja majd ki lefekvés után a zenét, nyugodtan hajtsuk a párnára a fejünket, mert az app időzítője elhallgattatja majd az aktuális csatornát. Nyomjunk rá a kiválasztott adóra, és tekerjük fel a hangszórót, vagy tegyük fel a fejhallgatót, fülest, és máris jó minőségben hallgathatjuk az adókat!

Radio FM használata

A zenehallgatás forradalmi időszaka után az okostelefonokról nem hiányozhat a mobil rádió alkalmazás sem, amellyel most zsebből is elérhetjük a világ szinte mindegyik internetes adóját! Töltsük le az ingyenes app-ot, és egy helyre gyűjtve böngészhetünk több mint 200 magyar rádió közül. A nyitó oldalon országok szerint csoportosítva találjuk meg a lehetőségeket. Azonban a Radio FM alkalmazás kitűnően igazodik a hangulatunkhoz is: műfaj alapján is rákereshetünk az állomásokra. A felső menüsorban jobbra-balra söpréssel az adók, a kedvencek és az legutóbb elindított csatornák között lépdelhetünk. A kiválasztott rádiót az alsó sávból irányíthatjuk. Ott találjuk meg a szimpátiánkat kifejező piros szívet is, amellyel kedvenccé varázsolhatjuk.

radio-fm-1
radio-fm-2

Pörgessük át a Radio FM kínálatát. A kereső felület mellett beállíthatjuk azt is, hogyan csoportosítsa az app a teljes állományt. ABC-sorrendbe állíthatjuk, de, ha szeretnénk, a legnépszerűbbek listáját is megkaphatjuk, továbbá műfajok alapján is kiválaszthatjuk a rádiót. Sajnos, a felületen gyakran egész oldalas reklámok ugranak fel. Azonban ez a rádióadás minőségét nem zavarja meg, és könnyen kiikszelhetjük. A Radio FM mobil rádió nem foglal sok helyet a telefonon, cserébe megnyitja előttünk a világ internetes rádióadóit! Így könnyen találunk majd új kedvenceket!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.