Radio FM app letöltés | Radio FM mobil rádió Android, iPhone

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Radio FM

radio-fm A Radio FM alkalmazással több ezerre tornyosul azoknak az adóknak a száma, amelyeket már egy érintéssel elérhetünk Android-készülékkel. Zenét hallgatnánk? Keressük meg a favorit magyar adókat, vagy stílus alapján böngésszünk az app kínálatából. A hatalmas adatbázisban talk show-kat, zenei adókat, sportközvetítéseket találunk – országok szerint is átpörgethetjük a kínálatot, de a találati lista akkor is bőséges, ha rock vagy jazz műfajban keresgélünk.

Gyártó: RadioFM
Megnevezés: Radio FM
Frissítés:
2018.03.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 794
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Radio FM?

Hallgassuk okostelefonról a kedvenc rádiónkat! A Radio FM alkalmazás egy helyre gyűjti össze az interneten fellelhető rádióadókat. Ne lepődjünk meg a hatalmas kínálaton. Már nemcsak magyar csatornák között böngészhetünk, Argentínát vagy Kanadát is „befoghatjuk” az androidos mobilunkkal. Töltsük le ezt az app-ot, és biztosan nem unatkozunk majd a tömegközlekedésen, vagy hosszas várakozások alatt. Nyelvgyakorlásként is kitűnő, nemcsak a zenerajongók élvezhetik a Radio FM adóit. Hallgassunk angol, francia, spanyol csatornákat, indítsunk el soul, klasszikus vagy épp retró számokat! Mentsük el a kedvenceinket, így később egy helyről érhetjük el a kedvelt mobil rádióinkat. Ne aggódjunk amiatt, ki kapcsolja majd ki lefekvés után a zenét, nyugodtan hajtsuk a párnára a fejünket, mert az app időzítője elhallgattatja majd az aktuális csatornát. Nyomjunk rá a kiválasztott adóra, és tekerjük fel a hangszórót, vagy tegyük fel a fejhallgatót, fülest, és máris jó minőségben hallgathatjuk az adókat!

Radio FM használata

A zenehallgatás forradalmi időszaka után az okostelefonokról nem hiányozhat a mobil rádió alkalmazás sem, amellyel most zsebből is elérhetjük a világ szinte mindegyik internetes adóját! Töltsük le az ingyenes app-ot, és egy helyre gyűjtve böngészhetünk több mint 200 magyar rádió közül. A nyitó oldalon országok szerint csoportosítva találjuk meg a lehetőségeket. Azonban a Radio FM alkalmazás kitűnően igazodik a hangulatunkhoz is: műfaj alapján is rákereshetünk az állomásokra. A felső menüsorban jobbra-balra söpréssel az adók, a kedvencek és az legutóbb elindított csatornák között lépdelhetünk. A kiválasztott rádiót az alsó sávból irányíthatjuk. Ott találjuk meg a szimpátiánkat kifejező piros szívet is, amellyel kedvenccé varázsolhatjuk.

radio-fm-1
radio-fm-2

Pörgessük át a Radio FM kínálatát. A kereső felület mellett beállíthatjuk azt is, hogyan csoportosítsa az app a teljes állományt. ABC-sorrendbe állíthatjuk, de, ha szeretnénk, a legnépszerűbbek listáját is megkaphatjuk, továbbá műfajok alapján is kiválaszthatjuk a rádiót. Sajnos, a felületen gyakran egész oldalas reklámok ugranak fel. Azonban ez a rádióadás minőségét nem zavarja meg, és könnyen kiikszelhetjük. A Radio FM mobil rádió nem foglal sok helyet a telefonon, cserébe megnyitja előttünk a világ internetes rádióadóit! Így könnyen találunk majd új kedvenceket!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.