QR Droid app letöltés magyar | Vonalkód olvasó Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

QR Droid

vonalkod-qr-scanner A QR Droid egy nagyszerű QR kódolvasó alkalmazás Android telefonokhoz! A QR kódok egyre népszerűbbé és elterjedtebbé váltak, így egyértelmű igény mutatkozott a hozzájuk passzoló mobilalkalmazások elkészítésére. A QR Droid egyike a legsikeresebb és legismertebb QR kódolvasó applikációknak, amelyet áttekinthető és kényelmes felülete tesz igazán népszerűvé. Mindeközben a QR kód egyre praktikusabbá válik, ma már sok területen alkalmazzák ezt a kétdimenziós vonalkódot.

Gyártó: Mobile_V5
Megnevezés: Vonalkód és QR-scanner
Frissítés:
2019.10.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 785
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.13 (4 szavazat)

Mi a QR Droid?

A QR kódot a legkülönfélébb területeken alkalmazzák adathordozóként. Jelen van a iparban, logisztikában, termelésben, de trendi megoldásként a legtöbben marketing jelentőséget is tulajdonítanak neki. Ez magyarázza, hogy gyakran feltűnik a különböző nyereményjátékokban, illetve a reklámokban. Sok esetben valóban információ-hordozóként funkcionál; webcímet, üzenetet, SMS-t, névjegyet vagy GPS koordinátát tartalmaz. Az Android operációs rendszerrel ellátott telefonok számára több applikáció is rendelkezésre áll, amely alkalmas a QR kódok olvasására. Nem könnyű különbséget tenni ezek között, de a QR Droid bizonyosan megfelel a céloknak.

Vonalkód és QR Scanner használata

A QR Droid alighanem az egyik legkomplexebb és legalaposabb fejlesztésen alapuló QR kódolvasó. Az applikáció nagy erőssége a könnyed kezelhetőség és a többnyelvűség. Ingyenesen használható Android alkalmazásról van szó, mégsem kell reklámokra számítanunk használat közben.

vonalkod-qr-scanner-1
vonalkod-qr-scanner-2

Az applikáció kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát. A kódok leolvasása ennél egyszerűbb módon nem is történhetne, de az opciók használata is átlátható, jól kezelhető. Az opciók között menüpontként találjuk a kódok létrehozására, beolvasására, illetve a beállítási lehetőségekre vonatkozó elemeket. A nyilvántartott kódok könnyedén szerkeszthetők; bármikor hozzáadható a listához új elem, de egy koppintással akár törölhetjük is a már meglévőket. A kellemesen nyugtató zöld és az áttekintető világosszürke dizájn remek választás volt; a QR Droid nem csak igényes szolgáltatást képvisel, hanem modern megjelenést is. Ha kódolvasóra van szükségünk, próbáljuk ki!

Tovább az android letöltés oldalra.