Where is Public Toilett app letöltés | wc kereső okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Where is Public Toilett

public-toilett

A Where is Public Toilett az utazni vágyók egyik kikerülhetetlen és bizonyos élményinkre visszarévedve talán az egyik leghasznosabb applikációja is. Az utazás öröm, ha pedig kényelmesen, kényelmetlen buktatók elkerülésével élvezhetjük, akkor megfizethetetlen. Ez az ingyenes okostelefon alkalmazás az, ami! Nem csak megkönnyítik az utazásunk alkalmával felmerülő nehéz helyzetek megoldását, de használatával elkerülhetővé is válnak ezek, hiszen jelenlegi adatbázisa a mobiltelefon applikációnak az egész világra kiterjed.

Gyártó: sfcapital
Megnevezés: Where is Public Toilett
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 026
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Where is Public Toilett?

Bár itthon is igen hasznos alkalmazás lehet, de igazi erejét a külföldi utazások és nyaralások kapcsán mutatja meg ez a remek fejlesztésű applikáció. Mit nem adnánk egy ilyen lehetőségért mondjuk egy buszos utazáson, ahol megszámlálhatatlan utastársunkkal sorban állva kell várakoznunk az éppen megnézésre váró múzeum főillemhelye bejáratánál? Ekkor csak előkapjuk az okostelefonunkat rákattintunk a Where is Public Toilet kis zöld, a toalettek nemzetközi jelzésének megfelelő ikonjára, és máris eljuthatunk egy B megoldás felé, ahol még kellemes meglepetések is várhatnak a programon belül elérhető számtalan plusz információt átböngészve. Ez az applikáció igazán emberi, mert bármilyen szép is a Taj Mahal, akármilyen finom is az az olasz ravioli vagy gyönyörű az a mexikói naplemente…bizonyos helyzetekben vannak olyan érzéseink, amik minden mást felülírnak és kár lenne ezek oltárán feláldozni egy felejthetetlen vakáció élményeit.

Where is Public Toilett app használata

Az ingyenesen letölthető mobil alkalmazásba lépve, mely android és IPhone készülékre is könnyedén telepíthető, máris felajánlja az éppen aktuális lokációnknak megfelelő adatbázis letöltési lehetőségét, melyhez engedélyeznünk kell a telefonunk aktuális helyzetét. Ezt követően egy „itt állsz most” helyzetjelölő pöcök jelenik meg a térképen, amely körül koncentrikusan az alkalmazás felajánlja a számunkra rövid időn belül elérhető lehetőségeket. De itt még nem ér véget, amit ez az alkalmazás nyújtani tud.

public-toilett-1
public-toilett-2

Gyakran látogatott (pl. a lurkók kedvenc játszótere) helyszínek közelében akár megjelölhetjük egy-egy kedvencünket, melyek a mi szempontjainknak, követelményeinknek leginkább megfelelnek, hiszen nem csak a nyitvatartási idő és a távolság az, amit első pillantásra láthatunk, hanem az adott helyszín részletes leírásában akár a bébi szobát, az iható víz lehetőségét illetőleg az illemhelyen fizetendő használati díj mértékét is feltérképezhetjük.

Tovább az Android letöltés oldalra.