PORT TV app letöltés | PORT TV műsorújság telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

PORT TV

porttv A PORT TV alkalmazás egy ingyenes okos TV-műsor újság. Sosem késsük le a kedvenc sorozatunkat, nem maradunk le a premier filmekről, ha ezt telepítjük az androidos vagy iPhone készülékünkre. Eddig elvesztünk a hatalmas kínálatban, és a zavarba ejtően sok műsor közül sem sikerült végül választani? Most a PORT TV applikációval egy helyre gyűjthetjük a favorit csatornákat, és emlékeztetőket helyezhetünk el a fontos adásoknál! Olyan okos, hogy azonnal megmutatja az aktuális műsorokat, érdemes most letölteni!

Gyártó: PORT
Megnevezés: PORT TV
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 652
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a PORT TV?

Az ingyenes PORT TV alkalmazás egyszerre segít megtalálni a pillanatnyilag futó legjobb műsort, ugyanakkor tökéletes arra is, hogy megtervezzük az esti kikapcsolódásunkat. Könnyen találunk rá a legizgalmasabb vagy a legritkábban sugárzott filmekre, egy külön menüben átböngészhetjük a sorozatokat is. Részletes, felhasználóbarát felülettel ott a helye mindenki telefonján, akinek fontos, hogy ne maradjon le a legjobb adásokról. Ha megváltozik a műsorrend, a PORT TV app erről is jelez. Az adásokhoz rendelt emlékeztetővel pedig az okostelefonunk figyelmeztet, hogy ideje felkapcsolni a televíziót, vagy csatornát váltani. Már a balkezesek is kényelmesen használhatják ezt a népszerű felületet, mert a speciálisan nekik kialakított billentyűzetre válthatnak egyetlen mozdulattal. Állítsuk be mi a csatornák sorrendjét, szűrjük ki, amelyekre nincs szükségünk. Így egy valóban személyre szabott műsorújságot kapunk, amely nagyon kényelmessé teszi a televíziózást!

PORT TV app használata

A PORT TV alkalmazás telepítésével gyorsan és egyszerűen juthatunk hozzá az egyik legteljesebb magyar TV műsorhoz. Kevés helyet foglal az androidos készüléken vagy iPhone-on, sőt, telefonunk sebességén azzal is gyorsíthatunk, ha az app képletöltés funkcióját kikapcsoljuk. Nyissuk meg a PORT TV-t, és az ország kiválasztását követően máris kényelembe helyezhetjük magunkat. A felső menüsorban igazán könnyen eligazodunk majd. Külön funkciót kapott az aktuális műsor: az iPhone-unk segítségével gyorsabban megtudjuk, melyik TV-csatorna mit sugároz, mintha a távirányító kapcsolgatásával próbálkoznánk. Egy mozdulattal választhatunk a csatornák, esti műsorok vagy a népszerű sorozatok között. Az emlékeztető aktiválásával a PORT TV app azt sem hagyja, hogy lemaradjunk a kedvenc adásainkról. A balkezesek pedig egyedi billentyűzetet élesíthetnek a menüsor Beállításainál.

port-tv-1
port-tv-2

Sokat töprengünk, melyik filmre vagy sorozatra érdemes kattintani? A PORT TV app részletes ismertetővel, pontozással segíti a döntést. Böngésszük át a véleményeket, és egy ugrással már a nemzetközi filmes adatbázis oldalát is átnézhetjük, hogy biztosan jó hangulatban teljenek a közös tévézések. Baráti programok, közös partik előtt, de, akár családi TV-zéshez is kitűnő app.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.