Plants vs. Zombies app letöltés ingyen | Plants vs. Zombies játék teljes

 
Ingyenes programok információs portálja

Plants vs. Zombies

plants-vs-zombies A Plants vs. Zombies az egyik legsikeresebb „toronyvédő” játék, hiszen már régóta sikeres, okostelefonon is ingyenesen elérhető bárki számára. Kertészkedés közben mindig tartsd nyitva a szemed - a Plants vs Zombiesnak érdemes ezt elhinni! Kétségtelen, hogy a különleges körítés rendkívüli módon bevált; a viccesen ijesztő, vagy inkább ijesztően vicces karakterek különlegessé tették ezt az egyszerű játékot. Ma is sokan indítják el kedvenc kertész-zombis alkalmazásukat. A játék fő célja: ügyeskednünk kell annak érdekében, hogy a farmon saját zombi hordát toborozhassunk.

Gyártó: ELECTRONIC ARTS
Megnevezés: Plants vs. Zombies
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 468
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a Plants vs. Zombies?

A Plants vs Zombies ingyenesen letölthető játék előde csak 2009-ben jelent meg, de rohamosan elterjedt a különböző platformokon. Mint kiderült, a felhasználók részéről igen nagy igény mutatkozik egy ilyen csavaros történetbe csomagolt toronyvédő játékra. Ma már szinte minden jelentősebb eszközön megtalálható, természetesen Androidon és iPhoneon is. A játékban szereplő összes növénynek saját funkciója van, amelyek ismerete sokat segít az előrelépésben. Némi gyakorlat birtokában kiválóan tudjuk majd alkalmazni a különböző napfénycsapdákat és borsólövőket. Ezek segítségével a zombikat könnyedén megtaníthatjuk kesztyűbe dudálni.

Plants vs. Zombies használata

A Plants vs Zombies egy körökre osztott izgalmas építkezős, toronyvédő játék. A grafikája kifogástalan minőségű, mindez vicces játékmenettel párosul. Többek között ezeknek is köszönheti töretlen népszerűségét. Az alkalmazás egy „igazi” kertészkedő játék, már amennyiben a zombiktól hemzsegő farmot valóságosnak nevezhetjük.

plants-vs-zombies-1 plants-vs-zombies-2

Minden újabb nekifutást követően az üres mezőt kell betelepítenünk megfelelő növényekkel, a cél pedig védekezni a galád zombi hordák ellen. Ezt olyan növényekkel érhetjük el, amelyek napfényt termelnek számunkra, de egyéb zöldségekre is szükségünk lesz, hogy móresre taníthassuk a betolakodókat. Ha megfelelő módon építkezünk és tervezünk, a kertünk kellő védelmet jelent majd. A szinteken haladva egyre több eszközt használhatunk; akár aknákat, ágyúkat is bevethetünk, amelyek igen hatékonynak mutatkoznak a védekezésben. De nem szabad elfelejteni, hogy bizony a zombik is fejlődnek, ezért a figyelmünk egy percre sem lankadhat.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.