Piktures apk letöltés | Piktures fotóalbum telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Piktures

piktures A Piktures nagyon szép fotós alkalmazás, érdemes a gyári beállításokat lecserélni erre a letisztult és okos felületre. Tegyük átláthatóvá a hatalmas pixelhalmazunk ezzel az ingyenesen letölthető app-pal. Bármilyen Android készülékkel és táblagéppel valódi felhasználói élményt kapunk. Jól szervezi a fotógyűjteményünket, a címkékkel pedig gyorsabban böngészhetünk. Fotózáshoz is használjunk Pikturest, hiszen együtt tud működni egyéb fotós appokkal! Még nem próbáltuk? Töltsük le most!

Gyártó: DIUNE
Megnevezés: Piktures
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 091
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Piktures?

Töltsük le a kedvenc fotós alkalmazásainkat, ugyanis a Piktures olyan intelligens, hogy saját felületét szinkronizálja velük. A fotózáskor mi dönthetjük el, melyikkel lőjünk képet! Nemcsak ezért, de a fotókezeléséért is nagyon szeretjük a Piktures appot. Szép és átlátható felületet kínál a hatalmas pixelhalmaznak, ahol mi magunk tovább alakíthatjuk a tartalom csoportosítását. Világjáróknak, gyakran útra kelőknek különösen praktikus a hely szerinti albumba rendezés, mert így még egyszerűbbé tehetik a rendszerezést. A fotók biztonságáért is kezeskedik az alkalmazás, PIN-kódos védelemmel csak a jogosultak férhetnek hozzá a tartalomhoz. A személyes élményeinket így csak azzal kell megosztanunk, akivel valóban szeretnénk. Már a fotók méretével sem lesz gondunk, hiszen változtathatunk rajta a továbbítást megelőzően.

Piktures app használata

A Piktures alkalmazás egy különleges képkezelő, amely támogatja az izgalmas és egyedi fotós appokat is, azonban a rendszerezés az erőssége. Telepítsük az okostelefonunkra, és azonnal szinkronizálja a saját felületét a mobilunk képgyűjteményével. A nyitóoldalon egy helyen találjuk meg az összes képet. Az albumokhoz akkor juthatunk el, ha jobbra elsöpörjük a képernyőt. A Piktures külön tárolja a különböző alkalmazásokkal készített fotókat. De mi magunk is átcímkézhetjük a tartalmat, és új mappákat hozhatunk létre, például a képek helyszínei alapján. A felső menüsor segítségével külön-külön kezelhetjük az albumokat.

piktures-1
piktures-2

A legfontosabb funkciókat egy helyre gyűjtötték a fejlesztők, navigáljunk el a jobb felső sarok gyorsmenüjébe, és ott találjuk a címkézést, továbbá az album beállításokat is. Böngészésre, képnézegetésre is remek a Piktures. Válasszuk ki a diavetítés lehetőségét, dőljünk hátra és éljük újra a közös nyaralásokat, kirándulásokat – életünk fontos pillanatai szó szerint lepereghetnek a szemünk előtt. Vagy akár megoszthatjuk a barátainkkal! Tegyük zsebre ezt az appot, mert fotózáshoz is kiváló!

Tovább az Android letöltés oldalra.