PicsArt app letöltés | Pics Art fotószerkesztő mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

PicsArt

picsart A PicsArt applikációval igazi műalkotásokat hozhatunk létre, és mindehhez nem kell egyéb, mint a mobiltelefonunk – és egy kis fantázia, vagy felfedező kedv. A fotószerkesztő alkalmazás rendkívül sokoldalú! Több száz szerkesztő eszköz, valódi kollázskészítő, hatalmas mennyiségű matrica, feliratozás-funkció várja a felhasználót. A különleges ecsetekkel, rajz- és festőeszközökkel valóban egyedi és művészi szinten létrehozott képeket érhetünk el. Töltsük fel mi is a PicsArt adatbázisába a saját műveinket.

Gyártó: PicsArt
Megnevezés: PicsArt
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 009
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a PicsArt?

Ezzel a fotószerkesztő alkalmazással művészi képeket, kollázsokat és rajzokat készíthetünk – szinte bárhol, ha nálunk van az okostelefonunk vagy a táblagépünk. A PicsArt az ötletes megvalósítást kedvelőknek kifejezetten hasznos, de bárki meg fogja szeretni rövid idő alatt, aki szívesen foglalkozik szép dolgokkal. A profi app nagy teljesítményű. Javíthatjuk, klónozhatjuk, feliratozhatjuk a képeket, vagy elhelyezhetünk rajtuk fényképszűrőket. A kollázsok, festő funkciók is azt mutatják, a PicsArt felkészült és igényes! Még a rajzolási folyamatot is rögzíthetjük, hogy később egy felpörgetett változatban megoszthassuk ismerőseinkkel vagy a többi felhasználóval. Igazi közösséget teremtett ez a fotószerkesztő: ha freetoedit hashtaggel jelöljük meg a fotónkat, azt később bárki továbbalakíthatja. A hatalmas virtuális képcsarnok igazi gyűjtőhelye a kreatív képeknek.

PicsArt használata

Több ezer matrica, clipart, szűrő és kollázskeret között böngészhetünk a Picsart-tal. Töltsük le a hihetetlenül népszerű alkalmazást a mobiltelefonunkra, a regisztrációt gyorsan elvégezhetjük a Facebook- vagy Gmail-fiókos belépőnkkel. Ismerjük meg a letisztult és könnyen kezelhető felületet. A PicsArt igazán közösségi, jobbra-balra söpörve találjuk meg a picsart-os ismerőseinket, saját mentett képeinket is. A legfontosabb fényképszerkesztő lehetőségekre a felső menüsor iránytű ikonja vezet el bennünket. Itt választhatjuk ki, hogy a rajz-, a szerkesztő-, vagy a kollázsfunkciót aktiváljuk, illetve különböző fényképszűrőket állítunk be. A fényképező is innen érhető el.

picsart-1
picsart-2

Böngésszünk a funkciók között, alkossunk kreatív képeket, és töltsük fel a PicsArt saját felületére. Itt könnyen egymásra találhatnak a hasonló stílusú és ízlésvilágú alkotók. Üzenhetünk bárkinek, illetve a szimpatikus fotókat szívecskével díjazhatjuk. Saját és mások képeit már a legnépszerűbb közösségi felületeken is továbboszthatjuk, így a Facebook-on, Instagramon vagy Twitteren gyorsan begyűjthetjük az elismerő lájkokat!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.