Photomath apk letöltés ingyen | Photomath kamera kalkulátor

 
Ingyenes programok információs portálja

Photomath

photomath A Photomath néhány másodperc alatt beolvassa a kérdéses feladatot, és közli velünk a megoldást! Egy érintésre megoldja a matematikai feladványokat ez az applikáció! A matektanároknak sem kell aggódniuk: habár az app valóban elvégzi helyettünk a munkát, azonban a folyamat részletes levezetésével inkább segíti, mint hátráltatja a számtan tanulását. Igazán kellemes a Photomath, hiszen okostelefonnal bárhol leolvashatjuk a feladványokat, akár a nyomtatott, akár online felületről befényképezhetjük.

Gyártó: Photomath
Megnevezés: Photomath
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 623
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Photomath?

A Photomath alkalmazás ügyesen egyesíti a matematikát az androidos készülék előnyeivel. A felület segítségével az app észleli és rögzíti a feladatokat, majd kiszámolja az eredményt. Azonban többre is képes ennél. A Photomath nem egy kényelmes multimédiás puska, elsősorban nem a lustáknak fejlesztették ki: remek segítség egy bonyolult feladvány megértésében. A végeredmény mellett mindig megtalálhatjuk a levezetés folyamatát, így a kérdéses pontokat visszanézhetjük, lejegyzetelhetjük magunknak. A Photomath okos alkalmazás, akár a személyes matektanárunk is lehet! Az ingyenes fejlesztéssel lépésről lépésre kerülhetünk közel az egyenlet rendszerek, lineáris törtek, logaritmusok feladványaihoz. Az integrálást és deriválást magukban foglaló feladatok egyelőre csak a megoldást közlik, de a fejlesztők már dolgoznak a részleteken is. Sajnos, a kézírást nem ismeri fel az app, de begépelhetjük, hiszen a felületen minden matematikai elem adott a legbonyolultabb feladatok rögzítéséhez is.

Photomath használata

Töltsük le a Photomath alkalmazást, hiszen így ingyenesen juthatunk egy matektanárhoz, amelynek bárhol hasznát vehetjük az okostelefonunk segítségével. Az androidos készülékekre fejlesztett appot a telepítést követően azonnal használhatjuk is. Általános vagy középiskolai egyenletekhez, szülőknek és gyerekeknek remek segítség a közös házi feladat megoldásában. Nyissuk meg a Photomath-ot, és, ha nyomtatott felületen szerepel a feladvány, az app a kamera segítségével beolvassa majd. Figyeljünk arra, hogy a kijelölő sáv mindig teljes egészében lefedje a feladatot. Ellenőrizz vissza, hogy a rögzített példa valóban minden elemet tartalmaz, minden hatványt, minden szorzót.

photomath-1
photomath-2

Ha mégsem, válasszuk ki a felső menüsorban a kézi beírás lehetőségét, és saját magunk tápláljuk be, így biztosan nem csúszik hiba a feladatba. A kézírással hadi lábon áll a Photomath, ezért a jegyzetekből a kérdéses feladványokat rögzítenünk kell a felületen. Az intelligens app-pal nemcsak a helyes megoldást kapjuk meg, hanem lépésről lépésre elolvashatjuk, hogyan is juthatunk el addig. Kiváló segítség, ha nehézségünk akad egy feladattípussal, vagy csupán mi magunk sem értjük, amit a gyerekünk füzetében látunk. Ingyenes segítség, töltsük le most!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.