Photo Editor app letöltés magyar | Ingyenes fotószerkesztő Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Photo Editor

photo-editor A Photo Editor fotószerkesztő ingyenes alkalmazás professzionális fotókat hoz létre az Android-készülékek segítségével. Az elkészített fotóinkkal ritkán vagyunk maradéktalanul elégedettek, emiatt sokszor utómunkára van szükség. Ám a legtöbben nem rendelkezünk professzionális képszerkesztési ismeretekkel, ráadásul a drága és bonyolult képszerkesztő programok sem állnak rendelkezésünkre. A fotó szerkesztő alkalmazás viszont megoldást jelent erre a problémára; gyors és egyszerű fotószerkesztést tesz lehetővé akár egy koppintással is.

Gyártó: Zentertain
Megnevezés: Photo Editor
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 312
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a Photo Editor?

Az ingyenesen letölthető Fotó szerkesztő Android alkalmazás kivételes segítség mindazoknak, akik utólagosan javítani szeretnék a fotóik minőségét. Sokszor előfordul, hogy az elkészített fotón a fényhatások nem megfelelően, túlzottan hókák vagyunk vagy épp túl sötét az arcunk. Ezen a problémán segít ez a hasznos, egyszerűen alkalmazható Android applikáció. Az alkalmazás gyakorlatilag mindent tud, amire szükségünk lehet; elsődleges funkciója a fotók effektezése és szűrő általi javítása, de emellett lehetőség nyílik a képek matricázására és feliratozására is. Mindenki a maga igénye szerint alkalmazhatja.

Photo Editor használata

A Fotó szerkesztő alkalmazás ingyenesen letölthető és telepíthető Android készülékekre. Igen széles eszköztárral rendelkezik, ami miatt érdemes kicsit alaposabban számba venni az applikáció nyújtotta lehetőségeket. A kiválóan átgondolt kezelőfelület lehetőséget nyújt az egy koppintással történő fotójavításra. A háttérben dolgozó szoftver remek munkát végez, a némileg rosszabb minőségű fotók valóban jelentős mértékben javíthatók.

photo-editor-1
photo-editor-2

Az applikáció segítségével különböző kereteket és effekteket rendelhetünk a fotókhoz. Ezek segítségével inkább egyedivé és megjegyezhetővé varázsoljuk a képeinket, minőségi javulást ritkán érhetünk el. Ellenben számos technikai beállítást és színekre vonatkozó szűrést állíthatunk be, aminek köszönhetően a fotókat egyedi igények alapján is javíthatjuk. Beállíthatjuk egy-egy fotó színegyensúlyát, fényerejét, kontrasztját, színhőmérsékletét, telítettségét, élességét vagy épp elmosódásának mértékét. Mindezek mellett a fotókat elforgathatjuk, vághatjuk, matricákkal és szöveges üzenetekkel láthatjuk el... Az alkalmazás lehetőséget ad arra is, hogy visszajelzést kérjünk az elkészült fotóról.

Tovább az android letöltés oldalra.