Periscope apk letöltés | Periscope élő videók mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Periscope

periscope A Periscope videós alkalmazással élő adásban tájékozódhatunk a világ eseményeiről. Telepítsük ingyenesen Android vagy iPhone készülékekre, mert a segítségével új helyeket fedezhetünk fel, de mi magunk is valós időben tudósíthatunk a velünk történő eseményekről. Ez a közösségi app pótolhatatlan élményét nyújt az interaktív felület élő videóin keresztül. Vegyünk elő a Periscope vagy magyarul Periszkók app térképét, és tegyünk egy virtuális látogatást bárhol a világban. Telepítsük, hogy ne maradjunk le semmiről!

Gyártó: Twitter, Inc.
Megnevezés: Periscope
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 444
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Periscope?

Nincs időnk a hírolvasásra, mégsem szeretnénk kimaradni az eseményekből? A Periscope app élő videós tudósításai képben tartanak bennünket, sőt, a mobiltelefonunk segítségével szinte ott érezhetjük magunkat a történések közepén. Ne csak böngésszünk a közvetítések között, mi magunk is készíthetünk tiszta és szép videóképet, a felvételt pedig azonnal megoszthatjuk a barátainkkal is. Jelentkezzünk be a legnépszerűbb közösségi felületeken, posztoljunk, és így még többen követhetik élőben a videónkat. A Periscope app a kapcsolattartás egy új és teljesen ingyenes formája, ahol végre tényleg a valóságban zajló eseményekkel találkozhatunk. A térkép segítségével még könnyebben választhatunk a helyszínek szerint csoportosított élő adások között. Ha lemaradunk egy Periscope bejelentkezésről, keressünk vissza a legfontosabb pillanatokat összegző videót. Ezzel a népszerű alkalmazással még közelebb érezhetjük magunkat a világhoz, és ingyenesen tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal is.

Periscope app használata

Töltsük le ezt a népszerű alkalmazást, és chatelés helyett üzenjünk a Periscope-pal a barátainknak, sőt, akár az egész világgal megoszthatjuk a velünk történteket. Az app videón keresztül kommunikál. Képzeljük el, amint életünk koncertjén ott ugrálunk az első sorban, és okostelefonnal megmutatjuk ezt a barátainknak. Nem kell fényképezni és írni sem, egy gombnyomással élő kapcsolatot létesíthetünk velük. A Periscope-pal szétnézhetünk bárhol a világban, böngésszünk a nyilvánosan megosztott élő videók között, érintsük meg a kiválasztott adást, és máris bekapcsolódhatunk.

periscope-1
periscope-2

Valódi közösségi app a Periscope, nemcsak ismeretségeket köthetünk a többi felhasználóval, de gyorsan és biztonságosan teremt kapcsolatot a Twitterrel és a Facebookkal is. Kövessük a legjobb élő videós bejelentkezőket, és az app értesítést küld arról, ha újra adásba kerülnek. A kedvencekről így sosem maradunk le. A Periscope gyűjteményében a legjobb és legérdekesebb felvételek összesítését találjuk meg. Nyissunk a világra ezzel az ingyenesen telepíthető app-pal, és váltsunk egy izgalmasabb kapcsolattartási formára a chatelés helyett. A Periscope okos megoldást nyújt minden helyzetben, hiszen nagyon könnyen kiismerhetjük magunkat a felületen.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.