Periódus naptár letöltése magyar | Periódus ciklusnaptár androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Periódus naptár

period-tracker A Periódus naptár egy professzionális alkalmazás a ciklus- és peteérés követésére, ingyenesen letölthető bármely okostelefonra. Akár egy titkos napló, sok mindent elárul saját testünkkel kapcsolatban. Nem véletlen az applikáció rendkívüli népszerűsége. A magyar nyelven is elérhető felület a nők számára követhetővé teszi a ciklusokat. A kalkulátor kiszámolja, mely napokon nagyobb a teherbe esés valószínűsége - ennek tudatában nagyobb biztonsággal hozható döntés akár egy feszültebb helyzetben is.

Gyártó: ABISHKKING
Megnevezés: Periódus naptár
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 016
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.25 (8 szavazat)

Mi a Periódus naptár app?

A sokoldalú és látványos Periódus naptár alkalmazásba könnyedén bele lehet szeretni! Az egyedi naptárdizájnnal azonnal személyessé válik a felület, így a használata is sokkal barátságosabb lesz. A menstruációs ciklusok és a terhességi üzemmód mellett bármilyen információ feljegyezhető. Az Android-készülékkel hangulatunkat, jellemző tüneteinket, súlyunkat, fogamzásgátló szedési szokásainkat is elmenthetjük. Állapotosan mindezt az adatmennyiséget egy mozdulattal továbbíthatjuk orvosunknak, aki így részletes és pontos leírást kap testünk állapotáról. Az applikáció grafikonnal követi végig testsúly- és testhőmérséklet-változásunkat. Nőies és egyben szakszerű is, hiszen minden egyes apróságot mi magunk állíthatunk be ebben az alkalmazásban. Ha a ciklusunk változó és rendszertelen, azt is képes kezelni a felület. Igaz, hogy tanácsot nem kaphatunk tőle, ám cserébe minden titkunk megőrzi! A peteérésről és a ciklusokról az app biztonsági másolatot is készít a Google Fiókunkba.

Periódus naptár használata

A Periódus naptár alkalmazás gyorsan letölthető. A telepítésnél vegyük figyelembe, ha az SD-kártyára mentjük le, a periódus-, peteérés- és termékenységértesítőket, valamint a widgeteket nem tudjuk később használni. Érdemes a telefonmemóriában helyet szorítani ennek a roppant hasznos appnak. Nyelvválasztás után máris a kezdőfelület kerül a kezünkbe. Nagyon egyszerű és átlátható, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy valóban megbízható segítség lesz a rázósabb napokra. A menstruációs ciklus egy mozdulattal is rögzíthetjük, a főoldal ezután mindig mutatja a következő ciklus és a következő termékenységi nap dátumát.

period-tracker-1
period-tracker-2

A Naptár menüben részletes adatokat találunk a peridusról, az időszakokra vonatkozó jelek jól érhetőek. Az adott hónaphoz feljegyzéseket is készíthetünk. Az előrejelző funkció nagyon fontos egy ciklus-követő alkalmazásnál. A Periódus naptárban a Beállítások menüből érhetőek el egy mozdulattal, és később az adott napot megelőzően jelzést is kapunk erről. Ha állapotosok leszünk, a Terhesség menüponttal máris figyelmen kívül hagyhatjuk a menstruációs ciklus-követést, és az alkalmazás ránk hangolódva követi nyomon a 9 hónap minden egyes napját. Részletesen rögzíthetjük állapotunkat, az összes jelentkező tünet mellett a hangulatot is feljegyezhetjük. A Periódus naptár valóban intim, szerencsés, hogy jelszóval titkosítható. Így valóban nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe adataink. Hiszen az applikáció még arra is lehetőséget ad, hogy együttléteinkről rögzítsünk bizalmas információkat.

Tovább az android letöltés oldalra.